24.10.2014, 08:08 | Af: Administrator

Spilforslag: Mål i Haderslev

Da FC Midtjylland sidste gang besøgte Haderslev Fodboldstadion, blev der leveret fire mål. Også lørdag eftermiddig forventer SpilXperten.com mange mål i Haderslev. 

Samtlige Superligahold har nu mødt hinanden, og det er derfor anden gang, at FC Midtjylland står over for SønderjyskE i denne sæson.

FC Midtjylland er naturligvis gjort til favoritter, men SønderjyskE er ubesejret i de seneste seks Superligakampe og bør have troen på et godt resultat. Begge hold kan lide det offensive spil, og et målrigt opgør virker derfor oplagt.

Det endte 3-1 i de to holds første møde i denne sæson, hvor FC Midtjylland sad tungt på samtlige kampstatistikker. Skud på mål blev vundet 8-3, hjørnespark 5-1 og boldbesiddelen med 56% mod 44%. Til dette opgør sidder Hallgrimur Jonasson i karantæne for SønderjyskE, og det er en svækkelse for den sønderjyske defensiv. For FC Midtjylland er flere profiler på vej tilbage, og FC Midtjylland fremstår stærkere end længe.

SønderjyskE vandt på imponerende vis med 3-2 mod FC Nordsjælland i seneste runde, hvor specielt Tommy Bechmann og resten af SønderjyskE-offensiven viste prøver på sit høje niveau. Det bliver der ligeledes brug for i dette opgør, da SønderjyskE næppe kan holde FC Midtjylland fra fadet. På hjemmebane har SønderjyskE endnu ikke vundet, men omvendt er blot et enkelt opgør tabt.

FC Midtjylland var i problemer mod Silkeborg senest, men viste alligevel klassen ved at vinde 2-1 på en mindre god dag. De seneste tre Superligakampe er vundet med 8-2 for FC Midtjylland, og det har skabt et solidt forspring ned til forfølgerne. FC Midtjyllands to nederlag i denne sæson er begge kommet på udebane, og det bør være en ting, som SønderjyskE-lejren hæfter sig ved.

Et opgør, hvor begge hold vil frem ad banen virker oplagt, og det samme gør chancerne for mindst tre scoringer. 

SpilXperten.com anbefaler: Over 2,5 mål til odds 1,74 hos Unibet – SPIL HER >>

Oddsbomben
Sylvester Igboun har gode minder mod SønderjyskE, hvor det er blevet til tre scoringer i de seneste fem opgør. Ligeledes er det en fordel for Igboun, at Hallgrimur Jonasson sidder ude med karantæne, da han typisk er blevet brugt på backen. Igboun har derfor alle muligheder for at udfolde sig. Det er allerede blevet til seks sæsonscoringer for Igboun, og mulighederne for, at det bliver Igboun, der åbner ballet, virker rigtig fine. Unibet tilbyder odds 6,00 på Sylvester Igoun som første målscorer, og det må siges at være velbetalt.

Igboun scorer kampens første mål til odds 6,00 – SPIL HER >>