">

">

02.10.2014, 04:00 | Af: Administrator

Spilforslag: Mål ved Mariager Fjord

Ulvene trækker sig sejrsrigt ud af topopgøret mod Hobro, mener SpilXperten.com, der også serverer en spændende "Oddsbombe".

Fem point adskiller FC Midtjylland og Hobro i tabellen, men forskellen på de to hold bør i virkeligheden være større. Hobro har været sæsonens store lyspunkt, men spørgsmålet er, hvor længe succesen fortsætter for oprykkerne. FC Midtjylland virker derimod som et hold, der kan bibeholde topplaceringen gennem hele sæsonen.

Hobro har ramt en mindre formkrise, hvor ingen af de seneste fire kampe er endt med sejr. De seneste tre kampe i Superligaen er endt uafgjort, mens man efter forlænget spilletid tabte til AGF i DBU Pokalen. Hobros spillestil overrasker ikke længere modstanderholdet, og det er et problem for Hobro.

Til fredagens opgør er Jonas Damborg i karantæne, og han efterlader et stort tomrum på den defensive midtbane. Helt i front hviler et kæmpe ansvar på Quincy Antipas og Mads Hvilsom, men udover de to spillere synes Hobro et niveau under FC Midtjylland på alle pladser.

FC Midtjylland vandt senest med 1-0 mod FC Vestsjælland, men det var en sejr, der sagtens kunne have været større. FC Midtjylland dominerede nemlig igennem kampens 90 minutter, og det var ikke meget, FC Vestsjælland havde af fremadrettet spil. Morten 'Duncan' Rasmussen og Petter Andersson var tilbage i det opgør, og deres comeback gør det blot endnu svære for Glen Riddersholm, når holdet skal sættes til dette opgør. Jim Larsen og Kristian Bach Bak forventes at misse fredagens opgør.

Hobro har de seneste par kampe haft store problemer, og det bør FC Midtjylland være i stand til at straffe. Flot odds på udesejren.

SpilXperten.com anbefaler: 2-tal til odds 1,80 hos Unibet – SPIL HER >>

Oddsbomben
Før sæsonen var Hobro kæmpefavorit til at ende på sidstepladsen, men en god sæsonstart har ændret på den opfattelse. Det virker dog lidt som om, Hobro er dalet i niveau de seneste par kampe, og det kan blive et problem mod FC Midtjylland. Indtil nu synes alting at have flasket sig for Hobro, og sæsonens første store nederlag har man stadig til gode. Det kan meget vel komme i dette opgør, da FC Midtjylland for tiden ligner et oplagt bud på en dansk mester. Unibet tilbyder odds 6,25 på, at FC Midtjylland vinder med mindst tre mål. Det tester vi som ugens saftige oddsbombe.

Spil Oddsbomben til odds 6,25 hos Unibet – SPIL HER >>

Betting tips til fodbold hver eneste dag – året rundt
Vil du have flere tips til betting end det, du har læst om Hobro – FCM ovenfor, kan du på SpilXperten.com hver dag – året rundt – finde tips til betting. Vi har fokus på fodbold, men du finder også tips til håndbold, ishockey, basketball og meget mere. Du kan se betting tipsene her på hjemmesiden.

Foto: FCM Foto