17.10.2014, 09:08 | Af: Administrator

Spilforslag: Ulvene skarpest i lokalopgør

SpilXperten.com tror på en hjemmesejr på MCH Arena, når der søndag eftermiddag bydes på sæsonens første lokalopgør mod Silkeborg IF.

Hele 20 point adskiller FC Midtjylland og Silkeborg IF i tabellen, hvor ulvene meget fortjent topper Superligaen, mens der ikke kan indvendes noget imod, at Silkeborg er at finde på sidstepladsen. FC Midtjylland har været helt suveræne på hjemmebane i denne sæson, mens Silkeborg slet ikke har fået tingene til at fungere på udebane. 

Det taler i retning af endnu en hjemmesejr til FC Midtjylland, for det er svært at se, hvordan Silkeborg-spillerne skal få vendt bøtten i kampen mellem top og bund.

FC Midtjylland har sat sig solidt på førstepladsen, og lige i øjeblikket er det svært at forestille sig, hvem der skal fravriste den fra FC Midtjylland. Det hele synes at fungere for Glen Riddersholm og co., og i Herning bør Silkeborg ikke få et ben til jorden. På MCH Arena har FC Midtjylland nemlig hentet 15 af 15 mulige point med en overbevisende målscore på 12-4. Senest blev Hobro udspillet, da FC Midtjylland vandt med hele 5-1. I det opgør scorede Morten 'Duncan' Rasmussen hattrick, og hans comeback efter en længere skadespause forstærker bare FC Midtjylland yderligere.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND - SILKEBORG IF SØNDAG D. 19. OKT. KL. 14.00 - KØB BILLETTER HER >>

Silkeborg ligner bedste bud på en nedrykker, og det er da også bare blevet til fire point. Silkeborg har fortsat første sejr til gode, men det virker usandsynligt, at den skal komme på udebane. Silkeborg har nemlig tabt deres fem udebanekampe med samlet 0-7, og de offensive problemer er den helt store årsag til Silkeborgs manglende resultater. Emil Scheel har stået for fire af Silkeborgs i alt fem scoringer, og det er ikke nok, hvis man vil overleve i Superligaen. Silkeborg har i tidligere kampe forsøgt at være det boldbesiddende hold, men det kan hurtigt bliver straffet mod omstillingsstærke FC Midtjylland.

Et kig på de tidligere indbyrdes opgør afslører, at Silkeborg ikke har tabt til FC Midtjylland i de seneste syv kampe. Det er dog flere år tilbage, og man skal derfor ikke tillægge resultaterne den store værdi.

SpilXperten.com anbefaler: 1-tal til odds 1,48 hos Unibet – SPIL HER >>

Oddsbomben
Med Silkeborgs tidligere scoringsproblemer virker det usandsynligt, at Silkeborg kommer på tavlen i dette opgør. FC Midtjylland bør derimod være i stand til at tilspille sig rigeligt med chancer. FC Midtjylland vil nemlig have en kæmpe fordel på farten, hvor Silkeborg-defensiven næppe kan følge med. FC Midtjylland virker en klasse eller to over Silkeborg, og et frækt bud på en slutresultat kunne være 3-0. Det belønner Unibets med odds 11,00, og selvom der er tale om et langskud, virker det langt fra usandsynligt.

Spil Oddsbomben til odds 11,00 hos Unibet – SPIL HER >>