31.10.2014, 16:30 | Af: Administrator

Start-11 mod FC Nordsjælland

To ændringer i startopstillingen i forhold til SønderjyskE kampen. Tim Sparv og Francis Dickoh glider ud, imens Jim Larsen og Izunna Uzochukwu er blandt de startende. 

FC Midtjylland skal i aften forsøge at hente sæsone 10. Superligasejr, når FC Nordsjælland gæster MCH Arena. FC Nordsjælland ligger inden kampen på rækkens fjerdeplads, og der er derfor tale om en topkamp fredag aften.

Cheftræner hos FC Midtjylland Glen Riddersholm har foretaget to ændringer i forhold til seneste Superligakamp mod SønderjyskE. Izunna Uzochukwu erstatter Tim Sparv på den defensive midtbaneposition, imens Jim Larsen erstatter en karantæneramt Francis Dickoh i midterforsvaret. 

Det betyder, at Jakob Haugaard fortsat er at finde i målet, imens Jesper Lauridsen og Kristian Bach Bak spiller på backerne. Patrick Banggaard spiller ved siden af Jim Larsen i midterforsvaret. På midtbanen ligger Jakob Poulsen og Petter Andersson foran Uzochukwu. De to kanter er igen besat Sylvester Igboun og Pione Sisto imens Morten 'Duncan' Rasmussen spiller helt fremme. 

Kampen fløjtes igang klokken 18.30 på MCH Arena. 

Start-11: Jakob Haugaard, Kristian Bach Bak, Jim Larsen, Patrick Banggaard, Jesper Lauridsen, Izunna Uzochukwu, Petter Andersson, Jakob Poulsen, Sylvester Igboun, Pione Sisto, Morten 'Duncan' Rasmussen

Bænk: Marco Priis Jørgensen, André Rømer, Kristoffer Olsson, Marcos Ureña, Paul Onuachu, Tim Sparv, Marco Larsen.