19.10.2014, 11:06 | Af: Administrator

Start-11 mod Silkeborg

Anfører Kristian Bach Bak er tilbage i startopstillingen for FC Midtjylland.

FC Midtjylland fører Superligaen. og holdet skal i dag forsøge at udbygge forspringet. Modstanderen er Silkeborg, som endnu ikke har vundet i sæsonen sæsonen.

Glen Riddersholm og resten af trænerteamet har lavet to ændringer i startopstillingen i forhold til kampen mod Hobro. En skadet Erik Svitchenko bliver erstattet af Francis Dickoh, imens anfører Kristian Bach Bak er tilbage i startopstillingen, hvor han erstatter André Rømer. Anfører Kristian Bach Bak erstatter André Rømer.

Kampen fløjtes igang klokken 14.00 på MCH Arena.

Start-11: Jakob Haugaard, Kristian Bach Bak, Patrick Banggaard, Francis Dickoh, Jesper Lauridsen, Izunna Uzochukwu, Petter Andersson, Jakob Poulsen, Pione Sisto, Sylvester Igboun, Morten 'Duncan' Rasmussen.

Bænk: Lasse Heinze, André Rømer, Tim Sparv, Kristoffer Olsson, Marco Larsen, Marcos Ureña, Paul Onuachu.