20.10.2014, 08:37 | Af: Administrator

Tre FCM-drenge til future-samling

U17-landstræner Jan Michaelsen har udtaget en future-landsholdstrup til en træningssamling. 17 mand er udtaget og FC Midtjylland er repræsenteret med tre navne. 

Hos DBU udtager man altid ungdomslandshold op igennem årgangene. Fra U16 til U21 søger man altid efter de allerstørste talenter i jagten på nye stjernespillere. 

Udenfor landsholdene holder DBU øjnene åbne for en lang række andre spillere som man ser et stort potentiale i. Future-landsholdet er en konsekvens af det, hvor spillere som typisk ikke er fysisk færdigudviklede mødes til samlinger. 

U17-landstræneren har udtaget en 17-mands trup til en træningssamling med Futuresamling. Tre FCM'ere er med, når truppen mødes d. 29. oktober til samlingen. Der er tale om Mikael Anderson, Mads Olsen og Nikolaj Kirk fra samarbejdsklubberne Grønbjerg IF og Spjald IF. 

Træningssamlingen finder sted i Vildbjerg og spillere skal igennem to træningspas.