21.10.2014, 16:18 | Af: Administrator

Tre i træk for reserverne

FCM II tog sin tredje sejr i træk, da OB blev besejret med 3-1 i Odense. Holdet er nu meget tæt på at kvalificere sig til den bedste pulje i forårets slutspil i reserveligaen.

Det er FCM II's erklærede ambition at ende i den stærkeste pulje, når holdene fra reserveligaen ved vinterpausen deles op i tre nye grupper. Det forudsætter, at holdet minimum slutter på andenpladsen i Reserveligaens Pulje 2, og med tirsdagens udesejr over OB er det tæt på at være en realitet.

En livlig første halvleg bød på mange chancer til begge hold. FCM-spillerne udviste stor løbevillighed, og kom gang på gang frem til farlige omstillingsmuligheder, der dog for ofte løb ud i sandet på grund af forkerte beslutninger, når den afgørende aflevering skulle slås.

OB stillede med en stribe superliga-spillere i startopstillingen, og fynboerne var farlige, så snart FCM'erne missede en førsteberøring eller sjuskede med en aflevering. Darko Bodul sendte bolden på overliggeren, og efter 37 minutter bragte Vladimir Dvalishvili værterne i front efter et klumpspil i feltet. FCM'erne ophævede den potentielle offside ved at stå for langt tilbage.

Der gik dog ikke mere end fire minutter før FCM II havde svaret igen. Først blev Tim Janssen revet omkuld i feltet efter et hjørnespark, hvorefter Duelund udlignede fra straffesparkspletten og to minutter senere headede "Due" et indlæg fra højrebacken Alexander Munksgaard i nettet. Flot samspil af de to U19-spillere.

Opportunistisk scoring af Olsson
Lasse Heinze havde været en sikker sidste skanse i første halvleg, men valgte at lade sig udskifte i pausen, da han mærkede smerter i lysken. Ind kom Marco Priis Jørgensen, og ved samme lejlighed blev Marcos Ureña helt i front afløst af Paul.

Ulvene stod stærkere efter pausen, og var bedre til at lukke ned for OB's muligheder. Efter 68 minutter blev Casper Radza i OB-målet sat under pres af en lidt upræcis tilbagelægning, og da han ikke fik losset bolden væk, lykkedes det FCM'erne at vriste bolden fra ham og score. Kristoffer Olsson havde sidste fod på bolden, men Marco Larsen og Paul fortjener også ros for at forchecke aggressivt.

Målet slog luften noget ud af OB'erne, og FCM II kunne uden de helt store sværdslag spille bolden rundt om dem og køre sejren i hus. A+ træner Lars Friis glædede sig over en glimrende holdpræstation og den tredje sejr i træk til reserverne - i øvrigt alle med cifrene 3-1:

- Det var en god kollektiv præstation, hvor der blev arbejdet hårdt. Vi stiller med et ungt hold, og vores lidt mere erfarne spillere er gode til at binde tingene sammen og hjælpe de andre. Frederik Møller bliver brugt både på venstre og højre back, og løser det fint. Tim Janssen starter på en uvant position som sekser, og klarer også det udmærket, fortæller Lars Friis.

FCM II's placering i top2 kan nu kun trues af Esbjerg, der er syv point efter. Begge hold mangler tre kampe i efterårssæsonen. Se stilling og resultater fra Reserveligaens Pulje 2 her.

OB II - FC Midtjylland II 1-3 (1-2)
37' 1-0 Vladimir Dvalishvili
39' 1-1 Mikkel Duelund, strf.
41' 1-2 Mikkel Duelund (assist Alexander Munksgaard)
68' 1-3 Kristoffer Olsson

Opstilling: Lasse Heinze (46' Marco Priis Jørgensen) - Frederik Møller, Rasmus Lauritsen, Malte Kiilerich Hansen (60' Anders Hagelskjær), Alexander Munksgaard - Tim Janssen, Mikkel Duelund (74' Gloire Rutikanga) - Marco Larsen, Musefiu Ashiru (79' Babajide David), Marcos Ureña (46' Paul Onuachu)

Opstilling OB: Casper Radza - Mikkel Desler (90' Jacob Buus), Emil Peter Jørgensen, Casper Borgaard, Mohammed Diarra - Lucas Jensen (46' Mathias Greve), Azer Busuladzic, Jacob Schoop, Rasmus Falk (46' Anders Thomsen) - Darko Bodul (50' Kristian Weber), Vladimir Dvalishvili (82' Simon Skrøder).