02.10.2014, 13:15 | Af: Administrator

Truppen mod Hobro IK

Anfører Kristian Bach Bak er tilbage i truppen og kan få comeback i fredagens opgør på udebane mod sæsonens overraskelse fra Hobro.

FC Midtjylland og Hobro skyder tiende runde af Superligaen i gang, når de to duellanter fredag aften tørner sammen i Hobro. Og hjemme på DS Arena har Jonas Dals oprykkerne været stærke hidtil i sæsonen.

For endnu er de lokale helte fra bunden af Mariager Fjord uden nederlag på den bane, og det er gået udover Brøndby og FC Vestsjælland, som er blevet besejret, mens pointene er delt med FC Nordsjælland og Esbjerg.

- Det er sæsonens overraskelse, vi møder. De har vist, at de har et stærkt hold, og derfor tager vi også til Hobro med respekt for det, de har skabt. Vi har forberedt os godt, og vores ambitioner er at tilføje Hobro deres første hjemmebanenederlag i sæsonen, siger cheftræner Glen Riddersholm.

LÆS OGSÅ: Venskab lægges på hylden for en stund

Men det er ikke kun hjemmeholdet, der har fået en god sæsonstart. Det har ulvene også, og 21 point i ni kampe har placeret holdet på førstepladsen.

- Vi kan ikke løbe fra, at vi er favoritter, og vi skal forsøge at ramme samme niveau som mod FC Vestsjælland, hvor vi spillede med stor disciplin, tålmodighed og en skarp organisation. Det bliver tre vigtige nøgleord til kampen.

- Vi skal have modet til at spille kampen på vores præmisser. Vi skal spille frisk til og vise, at vi har et tempo i vores spil, som kan være svært at modstå, hvis vi rammer dagen, siger Riddersholm, der kan glæde sig over at have anfører Kristian Bach Bak tilbage i truppen, mens den fortsat er uden skadede Jim LarsenEyjolfur Hedinsson og Rilwan Hassan, der blevet skadet i sejren over FC Vestsjælland.

SE OGSÅ: FCM TV: Riddersholm vs. Jonas Dal

Fredagens opgør bliver et herligt gensyn med flere tidligere FCM'ere. Foruden cheftræner Jonas Dal byder Hobro-truppen også på de tidligere akademispillere Rasmus Lynge Christensen, Jesper Bøge og Mads Hvilsom, ligesom udlejede Oliver Korch også slår sine folder i Hobro.

Der er kick-off i Hobro fredag klokken 18.30.

Truppen mod Hobro IK
1. Lasse Heinze
3. Tim Sparv
7. Jakob Poulsen
8. Petter Andersson
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
11. Marcos Ureña
14. Jakob Haugaard
15. Jesper Lauridsen
18. Erik Sviatchenko
19. Marco Larsen
20. Francis Dickoh
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
32. Kristian Bach Bak
33. Paul Onuachu
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun