18.10.2014, 11:24 | Af: Administrator

Truppen mod Silkeborg IF

Kristoffer Olsson, som i tirsdags var med til at sikre Sveriges U21-landshold en plads til næste sommers EM, er med i truppen til søndagens lokalopgør mod Silkeborg med kick-off 14.00.

Det sidste spark er sendt af sted på diverse landshold i denne omgang, og nu gælder det igen Superligaen. Og her venter sæsonens første lokalopgør, når Silkeborg søndag eftermiddag sætter kursen mod MCH Arena.

Tabellen siger top mod bund, men det betyder ikke, at der er blevet taget let på tingene på træningsbanerne i Ikast i løbet af ugen. For selv om morgendagens gæster kun har hentet fire point i sæsonens ti kampe, så har oprykkerne leveret flere fine præstationer i Superligaen.

- Det er et lokalopgør mod et hold, som har præsteret til mere, end de har fået. Vi forbereder os som altid ydmygt til kampen og kigger på modstanderens styrker og svagheder, og så lægger vi en gameplan, og så handler det om, at vi er disciplinerede og følger den. Det har vi været gode til i de fleste kampe i denne sæson, siger cheftræner Glen Riddersholm.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND - SILKEBORG IF SØNDAG D. 19. OKT. KL. 14.00 - KØB BILLETTER HER >>

- Kan vi bevare den ydmyghed og arbejde stenhårdt for hinanden som kollektiv, så har vi også muligheder for at tage tre point mod Silkeborg, som har været et af de bedst spillende hold i Superligaen, men som har haft svært ved at gøre tingene færdige, og det skal vi sørge for, at de heller ikke kommer til mod os.

FC Midtjylland har gjort rent bord hjemme på MCH Arena i sæsonens første fem kampe, som har resulteret i 15 point. En vigtig årsag til det er et stærkt hjemmepublikum, og sådan et håber Riddersholm og co. at møde søndag eftermiddag.

- Vi har brug for massiv opbakning fra vores 12. mand. De 11 spillere, som træder ind på MCH Arena, skal selvfølgelig være klar og vise den sult, der skal til, men det er også vigtigt, at vi mærker, at vores 12. mand er bag vores hold, så de presser hver eneste procent ud af spillerne, så Silkeborg ikke kun spiller mod et toptændt FC Midtjylland-hold, men også mod et stadion, som emmer af entusiasme, siger Riddersholm.

I forhold til 5-1-sejren over Hobro er der en enkelt ændring i den midtjyske trup. Erik Sviatchenko må tage plads på tribunen, efter at han blev skadet under træningen mandag. Han afløses af det svenske midtbane talent Kristoffer Olsson.

Der er kick-off på MCH Arena søndag klokken 14.00.

Truppen mod Silkeborg IF
1. Lasse Heinze
3. Tim Sparv
7. Jakob Poulsen
8. Petter Andersson
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
11. Marcos Ureña
14. Jakob Haugaard
15. Jesper Lauridsen
17. Kristoffer Olsson
19. Marco Larsen
20. Francis Dickoh
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
32. Kristian Bach Bak
33. Paul Onuachu
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun