24.10.2014, 13:15 | Af: Administrator

Truppen mod SønderjyskE

Jim Larsen kan få comeback i lørdagens opgør mod SønderjyskE efter sin ankelskade. Marco Priis Jørgensen er for første gang i truppen.

Det er et opgør mellem to formstærke mandskaber, der lørdag eftermiddag bliver fløjtet op til på Sydbank Park i Haderslev.

Hjemmeholdet er ubesejret i de senest seks kampe og kommer til opgøret med en frisk 3-2-sejr over FC Nordsjælland på udebane. Og kun en enkelt gang er sønderjyderne gået fra banen med et nederlag på hjemmebane. Det var til gengæld mod FC Midtjylland, da ulvene i sæsonens fjerde opgør tog fra Sydbank Park med en 3-1-sejr i bagagen.

Ligesom hjemmeholdet kommer til opgøret med en stærk formkurve, så gør FC Midtjylland det også. Holdet har vundet de seneste tre kampe og har hentet 27 point i sæsonens foreløbige 11 kampe.

- Der venter en hård kamp mod SønderjyskE. Vi skal op mod et formstærkt mandskab, der ikke har tabt i de seneste seks runder. SønderjyskE spiler meget direkte og har en fysisk spillestil, og vi møder op med stor respekt for de kvaliteter og styrker, de har, siger cheftræner Glen Riddersholm.

LÆS OGSÅ: Spilforslag: Mål i Haderslev

- Vi skal være kollektivt dygtige til at flytte bolden hurtigt, så vi kan få vores individuelle kvaliteter i spil. Vi viste vejen i august, og det er mange af de samme værdier og kvaliteter, vi skal finde frem i morgen, siger Riddersholm.

Sønderjyderne er det mandskab i Superligaen, som har vundet flest af deres tacklinger og dueller. Helt nøjagtigt er 66 procent af slagene blevet vundet, så derfor kræver det benhård midtjysk fight, hvis der skal sætte point på kontoen efter opgøret.

- Vi skal kunne duellere mod SønderjyskE, og kan vi stå imod dem, så har vi også en god mulighed for at tage tre point med hjem, som er det, vi går efter, siger Riddersholm.

Trænerteamet råder igen over Jim Larsen, som har været ude siden kampen i Farum for en måned siden. Han afløser Marco Larsen. Ny i truppen er også Marco Priis Jørgensen, som afløser Lasse Heinze, der i går blev opereret i menisken og derfor er ukampdygtig i de kommende uger.

Der er kick-off på Sydbank Arena lørdag klokken 17.00.

Truppen mod SønderjyskE
3. Tim Sparv
6. Jim Larsen
7. Jakob Poulsen
8. Petter Andersson
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
11. Marcos Ureña
14. Jakob Haugaard
15. Jesper Lauridsen
17. Kristoffer Olsson
20. Francis Dickoh
25. Marco Priis Jørgensen
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
32. Kristian Bach Bak
33. Paul Onuachu
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun