03.10.2014, 05:23 | Af: Administrator

U17: Forventer urolig kamp mod svanerne

Efter tre ugers kamppause glæder FCM U17 sig til at skulle i aktion igen, når HB Køge lørdag kommer på besøg

Sædvanligvis har U17-trænerteamet en god idé om, hvilken tilgang modstanderholdet kommer til kampene med, men Svend Graversen indrømmer, at lørdagens kamp mod HB Køge har flere ubekendte end normalt:

- HB Køges førstehold i Nordicbet Ligaen er begyndt at praktisere en ny spillestil, der er kendetegnet ved et højt og aggressivt presspil, og det bliver spændende at se, om deres U17 hold også kommer sådan ud. Gør de det, bliver det en rigtig urolig kamp, hvor det betyder meget, hvem der får scoret det første mål, siger FCM-træneren.

FCM U17 er efter fem runder rækkens næstmest scorende mandskab, men til gengæld er man også det mandskab, der har lukket flest mål ind. ”Tilskuervenlige kampe” bemærker Svend Graversen, der har brugt en stor del af de sidste tre uger på at stabilisere defensiven.

Især modstanderens omstillinger har været gift for FCM U17, og det er noget af det, der har været fokus på:

- Der er to måder, man kan dæmme op for omstillinger. Enten kan man ved et stærkt og hurtigt genpres forhindre modstanderne i at slå omstillingerne, eller også kan man være godt forberedte, og ikke blive fanget i ubalance. Det er de to områder, hvor vi skal dygtiggøre os, forklarer Graversen.

Hverken FCM U17 eller HB Køge har spillere i karantæne til kampen. Opgøret fløjtes i gang lørdag kl. 13.00 på Wunderelf Arena.