10.10.2014, 05:53 | Af: Administrator

U17: Nyt festfyrværkeri i vente?

FCM U17 og AaB møder lørdag hinanden for anden gang i sæsonen, og de yngste talenter har revanche til gode mod rivalerne fra nord

Normalt møder holdene i U17 Ligaen hinanden en gang i efteråret og en gang i foråret, men denne gang har programlægningen maget det således, at FCM og AaB allerede på lørdag mødes for anden gang i sæsonen.

De to hold mødtes også i sæsonpremieren, hvor nordjyderne på eget græs vandt med 3-1, og FCM U17’s cheftræner Svend Graversen forventer en ny svær kamp:

- Det første opgør mod AaB var det hidtil eneste kamp, hvor vi ikke har været i nærheden af point, så det bliver vanskeligt. De har et fysisk stærkt hold, og en trup med lidt flere U17-kampe under bæltet end os. Vi kommer nok til at få bolden en del, men skal passe på ikke at blive fanget med for spillere fremme, lyder FCM-trænerens vurdering af opgøret.

AaB råder over en farlig offensiv trio i Mads Stefansen, Nikolaj Pedersen, og Marco Harboe Ramkilde, og mellem sig har de tre spillere scoret samtlige holdets ti mål.

Det tal kan man imidlertid godt matche hos FCM U17, der med 19 scoringer er rækkens mest scorende mandskab, og faktisk kan FCM pt. glæde sig over at have de mest scorende hold i U17 Ligaen, U19 Ligaen såvel som i Superligaen. For FCM U17 er der dog det lille ”men”, at man også er det hold, der har indkasseret flest mål (21), noget der dog arbejdes hårdt på træningsbanen for at forbedre.

I den forbindelse kan trænerteamet glæde sig over, at de seneste dage har bragt en klar forbedring af skadessituationen. Mads Vang og Nikolaj Kirk, der måtte udgå af holdets seneste kamp, er begge blevet deres knubs kvit, og det samme gælder for Victor Torp og Mikkel Jakobsen.

Kampen spilles på Wunderelf Arena i Ikast, og der er kampstart lørdag kl. 12.00. FCM U19 har ligafri i denne weekend, men holder formen ved lige i en træningskamp mod Viborg senere i dag, fredag.