13.10.2014, 08:17 | Af: Administrator

Ungt reservehold møder Silkeborg

Silkeborg topper reserveligaen, hvor FC Midtjylland hænger fint på. Mandag er der lokalopgør, når FCM-reserverne kigger forbi Søholt. 

Efterårets reserveligaer afgør hvilke klubber der spiller i den bedste reserverække i foråret. De to bedste hold møder de bedste fra de andre reserveturneringer, og FC Midtjylland jagter derfor en plads i top to.

I Øjeblikket føres rækken af dagens modstander fra Silkeborg. Holdet har hele 19 point for syv kampe, imens FC Midtjylland har ti point for fem kampe. Kampen er derfor vigtig, for at hænge på i toppen af rækken.

FCM-mandskabet stiller op med mange unge spillere til dagens kamp, i en tid hvor flere fra truppen af afsted på landsholdsopgaver. Tim Janssen gør comeback efter en længere skadesperiode. Anfører Kristian Bach Bak er også med for reserverne. Paul Onuachu har foreløbigt scoret tre gange i Reserveligaen, og den høje nigerianer er også en del af truppen. 

Truppen til kampen:

 Lasse Heinze, Kristian Bach Bak, Rasmus Lauritsen, Francis Dickoh, Frederik Møller, Mikkel Frankoch, Tim Janssen, Mikkel Duelund, David Akintola, Marco Larsen, Paul Onuachu, Rasmus Bach, Alexander Munksgaard, Rasmus Nissen, Gloire Rutikanga, Razak Adebayo Odeyemi, Anders Hagelskjær