11.11.2014, 12:38 | Af: Administrator

”En god professionel pakke, som vi gerne vil have kunder med til”

Samarbejdspartneren: Q&A med Kjeld Nedergaard, direktør i AktivPersonale.

1. Hvor længe har I været sponsor i FC Midtjylland?

Vi er i gang med den anden sæson, så det er forholdsvis nyt.

2. Hvordan bruger I jeres sponsorat?

Vi bruger oftest vores sponsorat internt. Vi er et par stykker i virksomheden, der er rigtig fodboldgale, så vi tager ind til kampene og får en god fodboldoplevelse. Ind i mellem inviterer vi også vores kunder med, så vi kan få en god oplevelse sammen med dem.

Stadionoplevelsen er en helhedsoplevelse, men oftest sidder man jo sammen med andre sponsorer, og så opstår der også mulighed for at networke. Desuden er vi med i FC Midtjyllands netværk. Det bruger vi meget professionelt til at networke og på den måde at skabe nye forretningsmuligheder, så vi er her både for fodboldoplevelsen og for at lave forretning.

3. Hvordan fungerer samarbejdet med FCM?

Vi synes, at samarbejdet med FC Midtjylland fungerer rigtig godt, og at vi får ”value for money”. Vi får både mulighed for at networke og samtidig få nogle oplevelser på stadion med lækker spisning og spændende fodbold både internt i virksomheden og eksternt med vores kunder. Det hele kører professionelt, lige fra man kører ind på parkering til spisning i loungen og under kampen. Det er en god professionel pakke, som vi gerne vil have kunder med til.

4. Hvad er det bedste ved at være sponsor i FCM?

Det er den professionalisme, der er i gennem hele forløbet. Det er gennemført og giver ”value for money”.

5. Vil du anbefale andre, at være sponsor i FCM?

Ja. Det gør vi faktisk hele tiden. Jeg har netop talt med min kollega, der lige havde anbefalet det til en samarbejdspartner i denne weekend.

6. Hvilke råd vil du give andre virksomheder, hvis de skal være sponsorer i FCM?

Man skal vurdere, hvad man gerne vil have ud af det. For nogle er det oplevelsen, for nogle handler det om støtte idrætten og for andre er det muligheden for at networke.

FCM har flere forskellige pakker, der kan tilgodese lige præcis dine behov, så det handler primært om at afklare, hvad man vil have, og så kan man i samarbejde med FC Midtjyllands sælgere lave en pakke, der matcher ens behov – for der er mange muligheder.

Om AktivPersonale:

AktivPersonale er ét af Danmarks ældste og mest brugte vikarbureauer og medlem af DI. AktivPersonale rekrutterer medarbejdere til faste stillinger og vikariater. Virksomheden err parate til at hjælpe ved spidsbelastning, sæson, sygdom, ferie, barsel og nyansættelser. Behov og ønsker kan variere. Der kan være brug for vikarer i en periode til at løse planlagte opgaver eller til akutte behov. Vikarassistance er en variabel udgift og fleksibel løsning, der kan tilpasses det aktuelle aktivitetsniveau og den faktiske arbejdsmængde.

>> Læs mere om AktivPersonale på virksomhedens hjemmeside

>> Se flere af vore kundereferencer