05.11.2014, 15:38 | Af: Administrator

Banggaard udtaget til U21-landsholdet

Der venter landsholdsopgaver til Patrick Banggaard, som i dag er blevet efterudtaget til U21-landsholdets kampe mod Tjekkiet og Italien.

 

To gange Patrick Banggaard optrådt i landsholdstrøjen på det danske U21-landshold, men nu får den stærke stopper mulighed for at fordoble det antal kampe. Han er nemlig med, når de danske talenter mødes den 11. novemnber.

For U21-landstræner Jess Thorup har i dag sendt bud efter midterforsvareren, der er udtaget til kampene mod Tjekkiet og Italien den 14. og 17. november. Begge de to modstandere er med ved EM-slutrunden i Tjekkiet til sommer.

Den første kamp er mod Tjekkiet spilles på Bohemians Prags hjemmebane Ďolíček i Prag fredag den 14. november kl. 17:00. Dermed får den danske delegation også testet de tjekkiske forhold inden EM-slutrunden afvikles til juni næste år.

Efter kampen i Prag går turen videre til Matera i det sydlige Italien hvor den anden EM-modstander, Italien, venter mandag den 17. november. 

Hvem Danmark skal møde til EM-slutrunden, trækkes der lod om i Prag den 6. november. De otte hold inddeles i to puljer, hvoraf den ene afvikles i Prag, mens dens anden afvikles i Olomouc. Udover Danmark, Italien og Tjekkiet har også Sverige, Serbien, Portugal, Tyskland og England kvalificeret sig til slutrunden, som løber fra den 17.-30. juni og samtidig fungerer som kvalifikation til OL 2016.

Patrick Banggaard afløser Frederik Sørensen, der er blevet skadet.