27.11.2014, 11:11 | Af: Administrator

Banggaard: VI tænker kun på FCV-kampen

Patrick Baggaard er tilbage i spil til Superligakampe, efter at han i sidste runde afsonede karantæne. Han ser nu frem mod FC Vestsjælland-kampen og understreger, at man ikke tænker på FCK-kampen endnu. 

FC Midtjylland gjorde endnu en gang rent bord på hjemmebane, da man i søndags vandt en flot hjemmesejr over mestrene fra AaB. 2-0 blev resultatet efter mål af Sylvester Igboun og Marcos Ureña.

Kampen blev dog spillet uden nogle af de normale stamspillere hos FC Midtjylland. Én af dem var Patrick Banggaard, som afsonede karantæne i kampen. Nu er den stærke stopper tilbage og klar til at kæmpe om pladserne i bagkæden.

Banggaard erkender, at konkurrencen er skærpet efter søndagens flotte præstation, men han er klar til at kæmpe for at være iblandt trænerteamet elleve udvalgte. 

- Når holdet gør det godt, så bliver det selvfølgelig lidt sværere at komme på holdet igen. Samtidig holdt vi clean sheet i kampen, og det er jo en stor cadeau til defensiven. Men jeg vil kæmpe for, at jeg spiller pladsen næste gang, siger Banggaard til FCM TV

Forsvarspilleren understreger samtidig, at holdet og ham selv ikke fokuserer på andet end årets sidste hjemmekamp på mandag. Også selvom der venter en ægte storkamp i Parken på næste søndag. 

- VI fokuserer kun på FC Vestsjælland-kampen. VI må tage en kamp ad gangen, som vi hele har gjort, og når vi så har spillet mod Vestsjælland, så kan vi kigge på den næste opgave. Det ligger ikke i baghovedet på mig, at vi skal møde FCK næste gang, siger Patrick Banggaard

Du kan se hele interviewet med Banggaard ved at klikke her.

Om det bliver Banggaard eller de andre midtstoppere som vælges til kampen, får vi af vide, når de to hold går på banen på MCH Arena på mandag. Kampen er den sidste på hjemmebane i år, og der fløjtes op klokken 18.30.