20.11.2014, 21:02 | Af: Administrator

Benham til træning i FCM

Fodboldstøvlerne var han ikke hoppet i, men iført en FCM-jakke fulgte FC Midtjyllands engelske ejer Matthew Benham nysgerrigt med i dagens træning i Ikast

Der var fint besøg på træningsanlægget i Ikast i dag. Men det var nu ikke fordi, han forsøgte at stjæle rampelyset. Tværtimod. I stedet fulgte han nysgerrigt med fra sidelinjen.

Begejstringen for at være helt tæt på kunne ses, mærkes og høres. For han snakker gerne med, når emnet er fodbold. Og hans input viser med al tydelighed, at han er godt inde i tingene. Og selv om han ikke er fast gæst på MCH Arena til FC Midtjyllands hjemmekampe, så følger han fast med fra hjemmet i London. Han kender spillerne, trænerne, lederne.

Engagementet i FC Midtjylland er ægte, og derfor havde klubbens engelske ejer Matthew Benham onsdag aften sat kursen mod Danmark. Og den fodboldglade englænder overværede torsdag ulvenes træning sammen med Brentfords sportsdirektør Frank McParland.

Og det var en tydeligt fornøjet Benham, der nysgerrigt fulgte med fra sidelinjen i ulvenes forberedelser frem mod søndagens opgør mod de danske mestre fra AaB.

Efter træningen stod den på et møde med den sportslige sektor, inden Benham sidst på eftermiddagen igen satte kursen tilbage mod England.