24.11.2014, 13:56 | Af: Administrator

Brandvarm Superliga på MCH Arena

Der er en ekstra god grund til at trække at sætte kursen mod MCH Arena mandag den 1. december til årets sidste hjemmekamp. I samarbejde med Superligaen udleverer FC Midtjylland nemlig gratis huer og handsker til fans og tilskuere.

Kulden bider, vinden synger og bolden ruller en smule langsommere. Efteråret rusker, og det kan mærkes. Også på stadion.

Det markerer FC Midtjylland og Superligaen til årets sidste hjemmekamp mandag den 1. december, når der inviteres indenfor til Brandvarm Superliga på MCH Arena.

Brandvarm Superliga er en rygende varm tak til de mange fans, der trodser vejr og vind i de kolde og mørke måneder for at vise støtten på de dansk Superliga-stadions.

Den uvurderlige opbakning fortjener al tænkelig anerkendelse, og derfor uddeler FC Midtjylland i samarbejde med Superligaen 3.500 huer og 3.500 par handsker til de fans, der trodser vejret og møder op til kampen mod FC Vestsjælland.

- Vi er glade for, at vi kan klæde vores fans endnu bedre på til årets sidste hjemmekampe. Vi har oplevet en fantastisk støtte både på hjemmebane og udebane i denne sæson, og vi bifalder initiativet i samarbejde med Superligaen, fordi det netop belønner de loyale tilskuere, siger direktør i FC Midtjylland Hans Krabbe.

De gratis huer og handsker er i FC Midtjyllands sorte og røde farver, og de er med til - udover at give tilhængerne lidt tiltrængt varme - at skabe en flot sort-rød kulisse under kampen mod Slagelse-mandskabet. 

For at holde kulden yderligere på afstand sænker FC Midtjylland også prisen på kaffe og kakao, så kampoplevelsen bliver så brandvarm som overhovedet muligt.

Brandvarm Superliga er en landsdækkende kampagne, der i løbet af efterårets sidste og forårets første superligarunde rammer samtlige 12 superligaklubber med huer, handsker, billige varme drikke og en varm tak til alle de fans, der levendegør Superligaen - også når kulden bider.

- Fansene er selve rygraden i Superligaen. Det er dem, vi spiller for, og det er dem, der skaber grundlaget for det hele. De møder op i regn og slud, og det er vi ekstremt taknemmelige for. Det vil vi gerne vise, og derfor giver vi dem endnu en grund til at komme på stadion i en tid, hvor det ellers kan være tillokkende at blive hjemme i varmen, siger direktør i Superligaen A/S Claus Thomsen.

Så mød op på MCH Arena mandag den 1. december kl. 19.00 og få varmen, mens du kan opleve ulvene på hjemmebane for sidste gang i år.