27.11.2014, 09:16 | Af: Administrator

BYD NU: Fodboldtrøjer skal redde julen

Duncan, Sviatchenko, Eriksen og mange flere danske fodboldspillere skal sikre julen i fattige danske familier. Bag indsamlingen står FC Midtjyllands fysioterapeut Nicklas Falkesgaard Pedersen. Auktionen slutter i dag.

De fleste drenge ville give deres højre arm for de trøjer, som Nicklas Falkesgaard Pedersen de seneste uger har indsamlet.

En Bayern München match worn spilletrøje fra kometen Pierre-Emil Højbjerg, en signeret Tottenham-trøje fra Christian Eriksen samt signerede Jonas Lössl og Jesper Juelsgård er blandt de 24 trøjer, som FC Midtjyllands fysioterapeut har indsamlet.

Byd på trøjerne her >>

Men trøjerne kommer ikke i glas og ramme hjemme hos fyssen. I stedet skal de redde julen for nogle af de fattigste familier i Danmark. De er nemlig alle sammen doneret til julehjælpsauktionen på Lauriz.com, som Dansk Folkehjælp står bag.

- Indsamlingen går til de familier, som kommer igennem nåleøjet, så det er de allerfattigste familier, der får hjælp, forklarer Nicklas Falkesgaard Pedersen, der også sidste år var forgangsmand for en indsamlingen til fordel for Dansk Folkehjælp.

- Det er et super godt koncept, og det er dejligt at kunne være med til at samle penge sammen. Sidste år var det en fantastisk fornemmelse at sidde juleaften og vide, at vi havde hjulpet 40 familier til at holde juleaften, siger FCM-fyssen.

Han har været i kontakt med superligakollegerne, som har spyttet trøjer i puljen, ligesom fysioterapeutens store kontaktnet er blevet udnyttet. Og så har han fået god hjælp af ulvenes udlejede keeper Oliver Korch, som har skaffet flere prominente trøjer til indsamlingen.

Sidste år kunne Dansk Folkehjælp hjælpe mere end 5000 familier, der søgte om julehjælp. Auktionen slutter i dag.