25.11.2014, 09:04 | Af: Administrator

FC Midtjylland har fået ny webshop

Ulvene har netop lanceret en ny webshop med masser af nyheder. Den nye shop er lavet i samarbejde med klubbens tøjpartner Wunderelf.

Flere kunder har måske bemærket, at den online Ulveshop har fået nyt udseende. I samarbejde med klubbens tøjpartner Wunderelf har ulvene nemlig åbnet en ny webshop. Og med en ny shop følger også nye varer, fortæller klubbens brand manager Søren Märcher.

- Vi er glade for at have fået en ny, moderne webshop, og sammen med den nye webshop har vi også fået flere merchandisenyheder. Med den nye shop får vi en forbedret platform og nye muligheder til at booste vores merchandisesalg, fortæller brand manageren, der står i spidsen for FC Midtjyllands merchandiselinjer og lanceringen af den nye shop.

- Kommercielt giver det flere muligheder for os. Det bliver en mere moderne, dynamisk og innovativ måde at drive en fodboldwebshop på, hvor vi kan være mere kamprelateret og aktive i vores merchandisesalg, fortsætter Søren Märcher, der også kan afsløre, at den nye shop får lang rækkevidde.

- Vi kommer til at kunne sælge worldwide. Det kan lyde lidt vildt, men vi oplever faktisk interesse fra udlandet på vores merchandise, og med det nye setup kan vi imødekomme den internationale efterspørgsel, slutter Søren Märcher.

Du finder den nye webshop på shop.fcm.dk