Nu kan du også "smage" på FC Midtjylland. I samarbejde med en række bagere i regionen lancerer klubben nemlig det nye FCM-brød, hvor en del af salget går til fodboldudviklingen i Ulveland. Brødet er i bagerbutikkerne fra lørdag den 15. november.

"> Nu kan du også "smage" på FC Midtjylland. I samarbejde med en række bagere i regionen lancerer klubben nemlig det nye FCM-brød, hvor en del af salget går til fodboldudviklingen i Ulveland. Brødet er i bagerbutikkerne fra lørdag den 15. november.

">

15.11.2014, 12:48 | Af: Administrator

FCM-brød lanceres hos lokale bagere

Nu kan du også "smage" på FC Midtjylland. I samarbejde med en række bagere i regionen lancerer klubben nemlig det nye FCM-brød, hvor en del af salget går til fodboldudviklingen i Ulveland. Brødet er i bagerbutikkerne fra lørdag den 15. november.

Spis dig mæt i lækkert brød og støt samtidig den lokale- og regionale fodboldudvikling i Ulveland. Det lyder jo næsten for godt til at være sandt, men den er god nok. For en række lokale bagere i regionen lancerer nu sammen med FCM Klubsamarbejdet de nye FCM-brød.

Og ved køb af et FCM-brød støtter man FCM Klubsamarbejdets nye koncept ”RØDDERNE – Fodbold på hjemmebane”, som støtter op omkring de lokale samarbejdsklubbers udvikling af spillere og trænere. Ved køb af hvert brød går fire kroner ubeskåret til den lokale- og regionale fodboldudvikling.

- Vi har valgt at tage dette initiativ, fordi vi ikke blot ville synliggøre FC Midtjylland og ”RØDDERNE – Fodbold på hjemmebane” på de lokale fodboldanlæg, men helt ude på den enkelte families egen hjemmebane, og vi håber, at vi med de nye FCM-brød kan hjælpe klubberne med at skabe mere interesse for fodbolden lokalt, fortæller Tommy Jensen, som er leder af FCM Klubsamarbejdet.

Desuden har FC Midtjylland også lavet et samarbejde med Mel-Compagniet, som betyder, at virksomheden har givet rabat på råvarerne for at støtte projektet. Og i det hele taget har ulvene oplevet et stort engagement fra alle parter til projektet.

- Det har været en fornøjelse at samarbejde med regionens bagere. Lige fra idéen opstod, har flere af bagerne indgået aktivt i udviklingen af konceptet, af opskrifter på brødene samt omkring at udbrede kendskabet til brødet til sine kollegaer. Bagerne har på intet tidspunkt tænkt, at her er en god ide, som jeg holder for mig selv. Tværtimod så har det vist sig, at bagermestrene i vores region tænker på præcis den samme måde, som vi gør i regionens fodboldklubber – nemlig, at sammen står vi stærkest – og derfor passer det også perfekt sammen, at både kunden og bageren ved køb af et FCM brød støtter op omkring vores nye koncept, hvor vi dyrker RØDDERNE i regionen, siger Tommy Jensen.

Foruden målet om at styrke den lokale- og regionale fodboldudvikling har der fra start været fokus på at give kunderne et nærende og smagfuldt produkt.

- Der er lagt stor vægt på kvaliteten af brødet. Det betyder, at FCM-brødene er lavet af gode råvarer og med fokus på et sundt brød, siger bagermester Lars Brøndum fra Vestbyens Bageri i Ikast.

Brødene vil have teksten ’FCM’ på sig, og de bliver solgt med en banderole rundt om brødet som bevis på, at man netop støtter den lokale- og regionale fodboldudvikling. Og når du køber brødet vil du samtidig have mulighed for at vinde en signeret FC Midtjylland-trøje.

Nedenfor kan du se i hvilke bagerbutikker, der vil blive solgt FCM-grovbrød- og kernerugbrød.

OM BRØDET
- Der er tale om et hvedefuldkornsbrød og et kernerugbrød.
- Opskrifterne er udviklet af bagermester Lars Trier fra Byens Kagemand i Frederiks, Niels Henrik Laursen fra Guldbageren i Herning, Lars Brøndum fra Vestbyens Bageri i Ikast og Jørgen Dahl som kommer fra Mel-Compagniet.
- Brødet sælges fra den 15. november hos 34 bagere fordelt i hele regionen