23.11.2014, 12:12 | Af: Administrator

FCM opruster og søger ny A+ træner

FC Midtjyllands nuværende dygtige A+ træner skal fremadrettet tilknyttes førsteholdet 100% for på den måde at være med til at sikre vores satsning på at være Nordens bedste talentudvikler.

Klubben søger en ny A+ træner, som skal være ansvarlig for talentudviklingen på øverste hylde i Danmarks mest vindende talentmiljø set over de seneste 10 år.

Du vil få ansvaret for de dygtigste talenter på FCM's fodboldakademi samt videreudviklingen af de 18 til 23-årige, så de paratgøres til at kunne begå sig i den danske Superliga/Internationalt. Du skal ligeledes bidrage til, at klubben når målsætningen om at spille europæisk gruppespil gennemsnitlig hvert andet år.

Du har minimum A-licens. Du er rummelig som person, har din egen holdning til talentudvikling og er imødekommende for nytænkning inden for talentudvikling.

Klubben kan tilbyde dig de bedste kollegaer i et elitært miljø, hvor overliggeren er høj. FCM har som de første i Danmark investeret ZXY-testsystemet, så klubben kan blive de førende indenfor optimale træningsmetoder.

Herudover er der tilknyttet en fuldtidscoach, som blandt andet arbejder med adfærdsprofiler på akademispillerne.   

Tiltrædelse: Snarest muligt. Det vil klart være en fordel, at du er fra regionen eller overvejer at flytte hertil.

Skriftlig ansøgning bedes stilet til: aha@fcm.dk