21.11.2014, 10:24 | Af: Administrator

FCM TV: RIlwan nærmer sig kampformen

FCM's offensivspiller Rilwan Hassan er godt tilbage efter sit skadesforløb. Han har nu trænet i snart to uger, og han føler selv, at han nærmer sig kampformen. 

FC Midtjylland har vundet mange kampe i denne sæson, helt nøjagtigt elleve sejre i fjorten kampe er det blevet til. De seneste kampe har dog været spillet uden en af de normale profiler på holdet. 

I hjemmekampen imod FC Vestsjælland i sidste måned pådrog Hassan sig en skade i det ene knæ. Efter en periode med genoptræning er kreatøren nu tilbage på banen, og han spillede i sidste uge for reserveholdet mod Vejle. 

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND - AAB SØNDAG D. 23. NOV. KL. 19.00 - KØB BILLETTER HER >>

Det betyder, at konkurrencen om pladserne skærpes yderligere hos Superligaduksene frem mod kampen mod de danske mestre fra AaB. Hassan selv glæder sig over at være tilbage på grønsværen, og han føler sig godt tilpas efter pausen. Han fortæller, at han nærmer sig formen, og at han føler sig klar til at kæmpe med om pladserne på holdet. 

- Jeg har genoptrænet i styrkerummet, og så har jeg cyklet og løbet en del. Jeg har arbejdet hårdt for at komme tilbage, og efter reservekampen føler jeg, at jeg er tæt på at være helt tilbage. Jeg vil sige, at jeg nok er på 90 procent lige nu, siger Hassan til FCM TV, og han tilføjer om AaB 

- Det er en revanchekamp for os, for vi har tabt til dem nogle gange. VI skal gøre, som vi har gjort i de andre kampe, så tror jeg også, at vi har gode chancer for at vinde kampen. 

Om Rilwan Hassan og resten af holdet får revanche mod Aalborg-holdet, får vi at se på søndag, når nordjyderne kommer til MCH Arena på søndag. Kampen starter klokken 19.00.

Foto: FCMFoto.dk