17.11.2014, 16:59 | Af: Administrator

Femte sejr på stribe for FCM II

Reserverne sejrede 3-1 i Vejle på mål af Ureña, Musefiu og Mads Døhr Thychosen

FCM-reserverne kvalificerede sig allerede for en uge siden til slutspillet for de bedste reservehold, så derfor var der "kun" puljens førsteplads tilbage at spille for - en position holdet kæmper med Silkeborg om.

Det var imidlertid også motivation nok for FCM II, der tog en fortjent sejr i Vejle. I en temmelig ujævn første halvleg bragte ulvene sig i front på et flot mål af Marcos Ureña.

Angriberen opsnappede en løs bold uden for feltet, og bemærkede at Vejle-keeperen var kommet lidt for langt ud af sit mål, hvorefter han chippede bolden over ham, og i netmaskerne.

Det var en flot individuel aktion, og kort efter blev tilskuerne på VB Parken vidne til endnu en. Hjemmeholdets Hakan Redzep erobrede bolden omkring midtercirklen, og satte kurs mod målet. FCM-forsvaret fik ikke tacklet ham af, og så endte han med at gå hele vejen og lægge udligningen forbi tilbagevendte Lasse Heinze.

Den sundede FCM sig på et minuts tid, og så stak Gloire bolden i dybden til Ureña - han afsluttede fra kanten af feltet, men VB-keeperen fik halvklaret forsøget. Han kunne dog ikke gøre noget ved riposten, der faldt til Musefiu, som scorede sikkert.

Pauseføringen var fortjent nok, men Lars Friis var alligevel ikke helt tilfreds med spillets kvalitet:

- Det var ikke vores bedste kamp i efteråret. Der bliver lavet for mange pasningsfejl, og vi sjusker med førsteberøringerne og i vores boldomgang, konstaterede a+ træneren.

Thychosen scorede mod gamle holdkammerater
I anden halvleg satte FCM II sig tungt på tingene, og holdt effektivt Vejle-spillerne fra fadet. Det var dog for sjældent, at dominansen blev vekslet til målchancer, men ti minutter før tid lykkedes det at få lukket opgøret.

Mads Døhr Thychosen erobrede bolden uden for Vejles felt, og da Mikkel Frankoch trak et par forsvarsspillere til sig, sparkede Thychosen bolden over i det modsatte hjørne - en lidt speciel fornemmelse for kantspilleren, der i slutningen af august skiftede til FCM fra netop Vejle.

- Spillemæssigt var det en indsats på det jævne, men til gengæld bliver der endnu engang arbejdet godt. Det er ikke nogen selvfølge, at vi vinder de her kampe, men vi har fået oparbejdet en god kultur, hvor det gælder om at vinde, hver gang, vi går på banen, udtalte Lars Friis efter opgøret.

3-1 sejren betyder at FCM II fortsat er á point med Silkeborg, der tidligere i dag vandt 4-2 ude over Esbjerg. De to hold ligger helt lige i tabellen med 22 point og en målscore på +13, men Silkeborg indehaver fortsat førstepladsen i kraft af flest scorede mål. I modsætning til Silkeborg mangler FCM II dog stadig en enkelt kamp - ude mod Sønderjyske næste mandag. Se stilling og resultater her.

Vejle Boldklub II - FC Midtjylland II 1-3 (1-2)
21' 0-1 Marcos Ureña
36' 1-1 Hakan Redzep
38' 1-2 Musefiu Ashiru
80' 1-3 Mads Døhr Thychosen

Opstilling FCM: Lasse Heinze - André Rømer, Francis Dickoh (46' Jeppe Solgaard), Rasmus Lauritsen (46' Alexander Munksgaard), Frederik Møller - Gloire Rutikanga (72' Simon Sterring), Marco Larsen (60' Mikkel Frankoch), Rilwan Hassan (60' Alexander Nicolajsen) - Mads Døhr Thychosen, Musefiu Ashiru, Marcos Ureña

Opstilling Vejle: Mathias Marcussen - Martin Damsbo (64' Jeppe Mogensen), Casper Bruun, Marten van Ittersum, Jeppe Mikkelsen - Ali El-Haj, Servando Carrasco (77' Lukas Larsen) - Hamid Khalidan, Hakan Redzep (64' Magnus Clemmensen), Kim Elgaard (46' Christian Kudsk) - Sammy Adjei