10.11.2014, 13:04 | Af: Administrator

Fik du set FCM-talent på besøg i Bayern?

Nikolaj Kirk er til dagligt anfører på FCM's U17-ligahold. Han har været til prøvetræning hos mægtige Bayern München. TV2 Sporten har lavet et indslag om talentet. 

FC Midtjyllands U17-anfører Nikolaj Kirk er en vigtig spiller for holdet på Heden. Han er desuden en del af de danske U-landshold, hvor han står noteret for 11 kampe indtil nu. 

Nu har nogle af de europæiske storklubber også fået øjnene op for Kirk, og han har for nylig været inviteret til prøvetræning hos selveste Bayern München. TV2 Sporten sendte igår i sportsnyhederne et indslag om Kirks besøg hos giganterne. 

- Det er i mine øjne en af verdens største klubber, så jeg blev rigtig glad, da de ringede. Det overraskede mig måske lidt, at niveauet ikke var meget højere. Jeg synes godt, at jeg kunne være med der, sagde  Nikolaj Kirk blandt andet til TV2 Sporten.

Fik du ikke set indslaget igår, så kan du følge linket her.