Du kan nu gøre en god handel og støtte FCM Klubsamarbejdet, når vi lader hammeren falde på Team Auction. "> Du kan nu gøre en god handel og støtte FCM Klubsamarbejdet, når vi lader hammeren falde på Team Auction. ">

28.11.2014, 12:31 | Af: Administrator

Gør et røverkøb og støt samtidigt RØDDERNE

Du kan nu gøre en god handel og støtte FCM Klubsamarbejdet, når vi lader hammeren falde på Team Auction.

Fra mandag den 1. december kan du støtte FCM Klubsamarbejdet og i særdeleshed ”RØDDERNE – Fodbold på hjemmebane” ved at byde på varer på klubbens online auktion.

Auktionen foregår på hjemmesiden www.teamauction.dk/fcmidtjylland, hvor du kan oprette en profil og være med i budkampen om masser af fine varer og gavekort. Overskuddet går ubeskåret til fastholdelse og udbredelse af ”RØDDERNE – Fodbold på hjemmebane, som du kan læse mere om HER, så slå et smut forbi http://www.teamauction.dk/fcmidtjylland fra på mandag, byd løs og gør en god handel.

- Det er overvældende, at vores sponsorer og andre støtter i regionen støtter så massivt op omkring den nye aktivitet på teamauction.dk. Man kan roligt sige, at der er noget for enhver smag på hjemmesiden, og jeg kan klart anbefale alle at tage et kig ind. Måske er der noget, der falder i netop din interesse”, fortæller leder af FCM Klubsamarbejdet Tommy Jensen.

Som enhver auktion er der påsat udløbstider på de forskellige varer. Det gælder derfor om at komme ind og tjekke, hvorvidt der er noget for dig, inden det er for sent. Der vil løbende komme flere produkter og gavekort til inden auktionen slutter den 31. januar 2015. Vi modtager også fortsat gerne ting/gavekort, vi må sælge på auktionen – kontakt Anders Sørensen på 31 68 80 09 eller aso@fcm.dk, hvis du har noget, vi kan sætte på højkant.

Du kan klikke dig videre til auktionen HER – og allerede inden mandag vil listen med varer blive udbygget.

TAK til samarbejdspartnere, der har doneret auktionsvarer.