05.11.2014, 11:29 | Af: Administrator

Heinze godt på vej tilbage

FC Midtjyllands målmand Lasse Heinze har været skadet efter en mindre operation i knæet. Han er nu på vej tilbage på banen efter et godt forløb. 

FC Midtjylland klarer sig glimrende i Superligaen, hvor holdet har hevet mange sejre i land. Førstepladsen indtages da også af ulvene, som senest vandt 2-0 over FC Nordsjælland. 

En af de spillere som har måttet se de seneste fra kampe fra tribunen eller TV'et er målmand Lasse Heinze. Han har været ude med en knæskade som han også er blevet opereret for. Han er dog på vej tilbage, og ser positivt på tingene efter en godt genoptræningsforløb. 

- Det er gået rigtig fint, og jeg var allerede efter et par dage igang med at styrke knæet igen. Her de sidste par dage er jeg begyndt at løbe en lille smule, så det ser godt ud, fortæller Lasse Heinze som ikke mener, at det nytter at ærgre sig for meget. 

- Skaden kom på et tidspunkt, hvor jeg holdt et højt niveau. Derfor var det selvfølgelig et dårligt tidspunkt, men jeg mener ikke, at det nytter at tænke for meget over det, for det kan ikke laves om , siger Heinze til FCM TV.  

Du kan se hele interviewet med Lasse Heinze, hvor han også fortæller om hans forventninger til den kommende periode på FCM TV her. 

FC Midtjylland møder på fredag Silkeborg på udebane. Kampen fløjtes igang klokken 18.30. 

Foto: FCM FOTO