18.11.2014, 08:20 | Af: Administrator

Hva' FAN, Bach Bak!?

Hvor tæt mener du selv, at du har været på landsholdet? Var der andre interesserede klubber, da du skiftede til Holland? Vil du gerne være cheftræner i FC Midtjylland en dag? Kaptajnen har været forbi den varme stol. Hør svarene. 

I sidste måned var André Rømer gæst, da ’Hva’ FAN’ debuterede på FCM TV. Målet er, at tilhængerne kan komme endnu tættere på klubbens spillerne, og få svar på nogle af de spørgsmål, som de måtte have.

Efter mange opfordringer på klubbens Facebookside, er Kristian Bach Bak nu gæst i ’Hva’ FAN’, hvor han sad i fansenes ’varme stol’. En ærlig anfører fortalte både om sin hidtidige karriere og sine fremtidige tanker om fodbolden.

Hør blandt andet hvor tæt #32 selv mener, at han har været på det danske landshold. Eller hvilken dansk klub han afviste, da han skiftede til udlandet i 2007. Og om Bach Bak gerne vil være træner i FC Midtjylland, når den aktive karriere er forbi.

Hele udsendelsen kan ses på FCM TV her

Næste gang fansene får mulighed for at se kaptajnen i aktion, er når AaB gæster MCH Arena. Det sker på søndag kl. 19.00.