29.11.2014, 23:41 | Af: Administrator

Hvem er FCM's varmeste?

På mandag er der Brandvarm Superliga på MCH Arena. I den forbindelse har FCM TV spurgt truppen, hvem de synes er den mest brandvarme Superligaspiller lige nu. Det blev til meget forskellige svar. 

Målscorerne, forsvarskæmperne eller midtbanesliderne. Hvem er egentlig FC Midtjyllands allervarmeste spiller lige nu? 

På mandag er der i forbindelse med sæsonens sidste hjemmekamp på MCH Arena dømt Brandvarm Superliga. Det betyder at priserne på de varme drikke er sat ned og der uddeles huer og handsker til de første 3500 tilskuere på stadion. 

I den forbindelse har FCM TV spurgt truppen, hvem der egentlig er det hotteste navn i FC Midtjylland lige nu. Det blev til en række forskellige svar, hvilket måske viser, at holdet som helhed er godt kørende. 

Højreback André Rømer, offensivspilleren Marco Larsen, midtbanedirigenten Jakob Poulsen, kreatøren Pione Sisto, stopperen Patrick Banggaard og A+ træner Lars Friis har alle givet deres bud på det varmeste FCM-navn lige nu.

Du kan se indslaget på FCM TV her.

Kampen mod FC Vestsjælland sparkes i gang klokken 19.00 mandag på MCH Arena.