18.11.2014, 10:58 | Af: Administrator

Invita kiggede bag kulisserne

FC Midtjylland åbner for et nyt forretningsområde. Virksomheder kan nu få et kig ind bag væggene i klubben kombineret med egen medarbejderudvikling. Onsdag var Invita på besøg.

Det går godt på fodboldbanen for FCM. En suveræn førsteplads i Superligaen og både holdmæssig og individuel succes på holdet er realiteterne efter de første 14 runder.

Nu kan eksterne virksomheder få et kig indenfor i succesen.  FC Midtjylland åbner nemlig op for et helt nyt forretningsområde, hvor lokalerne i Ikast eller Herning kan bookes af eksterne virksomheder. Her er der mulighed for at strikke sin egen pakke sammen, for at lave den bedste og mest givende oplevelse for medarbejderne.

Foredrag med sportsdirektør Claus Steinlein eller direktør Hans Krabbe, som fortæller om tingenes gang bag kulisserne i en fodboldklub. Eller med cheftræner Glen Riddersholm, der taler om ledelse, talent og motivation. Det er nogle af valgmulighederne.

Onsdag var Invita på besøg i Ikast, hvor køkkenselskabet afholdt en del af deres lederuddannelse i Loungen på 2. sal. En skræddersyet dag fra morgen til eftermiddag, hvor Glen Riddersholms foredrag var en del af programmet. Regionschef hos Invita, Rene Plauborg Jensen, fortæller at arrangementet viste ligheder imellem de to virksomheder.

- Vi blev mødt af stor venlighed og åbenhed. Der var en foreningsagtig stemning, og vi fik indtrykket af en meget moderne ledet virksomhed. Samtidig kunne man mærke, at man hos FC Midtjylland har nogle af de samme værdier som hos Invita, nemlig at behandle folk ordentligt, siger regionschefen.

Foruden foredraget, så var Invita med på en rundvisning med direktør Hans Krabbe. Virksomheden roser oplevelsen i Ikast, og mener at FC Midtjylland specielt på ét område gør et unikt stykke arbejde. Der er nemlig handling bag ordene.

- Det var positivt at se, at når FC Midtjylland siger, at de udvikler det hele menneske, så mener de det rent faktisk. På Akademiet lærer man de unge drenge, hvordan de håndterer pressen, giver dem nogle menneskelige kompetencer og sørger for at de får en uddannelse med sig. Alle kan skrive en liste over værdier og visioner, men hos FCM gør man også noget ved det, lyder det fra Rene Plaugborg Jensen.

Hos FC Midtjylland selv glæder man sig over, at Invitas besøg forløb godt. Event manager Sejer Aagaard glæder sig over, at man hos FCM har nogle store personligheder at byde på. Aagaard fortæller, at målet er at give virksomhederne et kig ind bag kulisserne i klubben.

- Vi vil give virksomhederne en unik mulighed for at komme helt ind i hjertet af FC Midtjylland. Målet er, at give et indblik i den daglige drift i klubben, samtidig med at det kan forenes med virksomhedens individuelle dagsorden. Vi vil gerne inspirere andre, ligesom vi også altid kan lære noget af andre, fortæller event manager Sejer Aagaard.

- Vores eventafdeling yder en stor indsats for at skabe gode rammer for virksomhederne. Invita gav os gode tilbagemeldinger, og deres eget program kombineret med vores indslag, var det helt rigtige mix. Vi blev bekræftet i, at det er et rigtigt forretningsområde at satse på, siger Aagaard om Invitas besøg i Ikast.

Foruden foredragene og rundvisning på akademigangene, hvor man får et indblik i spillernes hverdag og historien om klubben, kan man også booke rundvisninger på MCH Arena, ligesom der er flere mulige eventpakker. Man kan både booke aktiviteterne separat, eller ligesom Invita, sammensætte sin egen pakke i forbindelse med en konference eller lignende.

>> Download hele tilbuddet som PDF