06.11.2014, 09:49 | Af: Administrator

Lægskade sender Poulsen på sidelinjen

Jakob Poulsen blev ramt af en forstrækning i læggen under gårdagens træning. En pause på godt to uger venter midtbanespilleren.

FC Midtjylland må undvære landsholdsspilleren Jakob Poulsen i de kommende godt to uger. Midtbanegeneralen måtte trække sig fra gårdens træning med en forstrækning i læggen.

Dermed går Poulsen glip af fredagens lokalopgør mod Silkeborg samt landsholdets EM-kvalifikationskamp mod Serbien i næste uge og venskabskampen fire dage senere mod Rumænien.

- Det er super ærgerligt. Jeg havde selvfølgelig glædet mig til kampen i morgen mod Silkeborg  og til at skulle af sted med landsholdet, siger Jakob Poulsen.

I stedet skal landskampspausen bruges på genoptræning, og så bliver det en kamp mod tiden om, hvorvidt midtbanegeneralen bliver klar til hjemmekampen mod AaB den 23. november.

- Nu skal han tage det stille og roligt de næste par dage, og så skal han i gang med at genoptræne, og så må vi se, hvordan det går. Vi håber, at han er klar efter landskampspausen, men det er endnu for tidligt at sige noget om, siger Nicklas Falkesgaard Pedersen.

FC Midtjylland møder i morgen Silkeborg på udebane. Opgøret har kick-off klokken 18.30.