03.11.2014, 13:53 | Af: Administrator

Mads fik god oplevelse på MCH Arena

Mads Steengaard fik tidligere på sæsonen en ærgerlig oplevelse, da fyrværkeri blev affyret på udebanetribunen tæt på drengen. I fredags var han så tilbage på MCH Arena med familien.

Det skal være sjovt at gå til fodbold. Tidligere på sæsonen i en kamp mod OB fik en af de yngste FCM-fans sig dog en forskrækkelse på MCH Arena i Herning. Et kanonslag fra udebaneafsnittet blev kastet, og sprang desværre tæt på den 10-årige Mads Steensgaard.

Fredag aften var Mads så tilbage på MCH Arena, da ham og familien fulgte entusiastisk med, da FC Midtjylland udbyggede forspringet i toppen af Superligaen. Per Steensgaard, som er far til drengen, fortæller at familien havde en god oplevelse fredag aften.

- Det var en god aften, og vi kunne lide at komme på stadion igen. Vi var nogle stykker fra familien afsted, så det var rigtig hyggeligt. Vi er blevet behandlet godt og har set en god fodboldkamp.  Og så gør det jo ikke oplevelsen ringere, at FCM vinder, fortæller Per Steensgaard.

Faren er glad for, at familien denne gang fik en god fodboldoplevelse, og han mener, at man bør lære af en sag som denne.

- Man skal jo tage hensyn som gør, at lignende ikke sker igen. Det var en forskrækkelse for Mads og for os andre, så lads os håbe, at man kan mindste sådanne ting, siger han.

Udover faren, så havde Mads Steensgaard også  fået mor, bedsteforældre, bror og brorens kæreste med til kampen.