03.11.2014, 17:16 | Af: Administrator

Olsson udtaget til det svenske U21-landshold

Kristoffer Olsson er med, når det svenske U21-landshold senere på måneden spiller to venskabskampe.

Der er helt som ventet midtjysk islæt i den svenske U21-trup, som mødes den 12. november for at spille to testkampe mod Cypern og Tjekkiet eller Østrig.

For Kristoffer Olsson, der har spillet fast i Sveriges EM-kvalifikation, er nemlig blandt de 20 spillere, som landstræner Håkan Ericson har udtaget til de to opgør, som spilles henholdsvis den 14. og 18. november.

Og Olsson møder op i god form. Den svenske midtbanekreatør har været i aktion i ulvenes seneste to kampe. I pokalkampen mod Aarhus Fremad spillede svenskeren hele kampen og blev af TV3 Sport1 kåret til kampens pokalfighter, mens han i weekendens 2-0-sejr over FC Nordsjælland afløste landsmanden Petter Andersson og fik det sidste kvarter på banen.

Kristoffer Olsson står noteret for syv U21-landskampe og tre mål. På U19-landsholdet har han været i aktion 15 gange, mens han tegner sig fro 19 U17-landskampe for Sverige.