15.11.2014, 10:03 | Af: Administrator

Optakt: U17 går efter to i træk

FCM U19 sidder over i denne runde, og det er derfor kun FCM U17 der kommer i aktion, når holdet tager imod AC Horsens

Lidt usædvanligt afvikles kampen ikke i weekenden, men mandag aften. Det skyldes at begge hold har spillere udtaget til U16-landsholdet, der har mødt Ukraine to gange, henholdsvis onsdag d. 12 og fredag d. 14. For FCM har Nicolai Damkjær og Mikkel Jakobsen deltaget, mens kantspilleren Sebastian Buch er Den Gule Fares repræsentant i landsholdstrøjen.

FCM U17 fik et godt rygstød til kampen, da man i sidste runde fik gjort op med en svag udebaneform, og tog fra Brøndby med en 2-1 sejr i bagagen.

- Det var vores første sejr på udebane i denne sæson, og det var rigtig dejligt. Mange af vores kampe i denne sæson har kunnet gå begge veje, og for ofte er de desværre tippet til den forkerte side, men denne gang havde vi altså marginalerne på vores side, fortæller Svend Graversen.

AC Horsens kommer ligeledes med en frisk skalp i bæltet. Holdet, der fik et wildcard til U17 Ligaen før denne sæson, vandt 1-0 hjemme over HB Køge, og er ved at have fundet fodfæste efter en barsk start, der bød på fire nederlag i træk.

- Det tager tid at vænne sig til tempoet i Ligaen, og den proces er de ved at være igennem. Det er et godt hold, og de har nogle spillere, vi er nødt til at passe på, siger Svend Graversen og peger på Kristian Skovbjerg, der har scoret seks af holdets ti mål, og landsholdsaktuelle Buch.

Trænerstaben kan vælge fra en skadesfri FCM-trup, men må dog notere sig et enkelt markant afbud. Anfører Nikolaj Kirk fik en advarsel i Brøndby, og må afsone en enkelt karantænedag.

Kampen fløjtes i gang på Wunderelf Arena mandag kl. 19.30.