10.11.2014, 12:24 | Af: Administrator

Overblik over skadeslisten

Landskampspausen kommer belejligt, hvis man kigger på FCM’s skadesliste. En del profiler døjer nemlig med skavanker. Få et overblik her. 

Elleve sejre i fjorten kampe er de kolde facts for FC Midtjylland. En god start på Superligasæsonen og mange gode holdpræstationer har været kendetegnende for ulvene hidtil i sæsonen.

De mange sejre betyder dog ikke, at FCM-truppen har været skadesfri og fuldt kampdygtig efteråret igennem. Flere profiler har siddet ude – og gør det stadig – og mange spillere har været i spil til startopstillingerne.

Fysioterapeut hos FC Midtjylland Nichlas Pedersen giver dig her et overblik over skadessituationen, som den ser ud efter kampen mod Silkeborg.

Kristian Bach Bak: - Han har problemer med en muskel i ballen, hvori han fik et stræk i kampen. Vi skal lige have det til at falde til ro, og så håber vi på, at han snart er på træningsbanen igen.

Jakob Poulsen: - Har fået en forstrækning i læggen, som han fortsat døjer lidt med. Den er fortsat øm, og han laver ikke så meget endnu udover cykling. Når han ikke mærker noget mere, så træner vi det op igen.  

Eyjolfur Hedinsson: - Er startet med en anden genoptræningsmodel, hvor han er i gang med tredje uge. Bygger stille og roligt op. Vi har sat en dato, hvor vi håber han kan træne med holdet. Det er d. 5. januar.  

Rilwan Hassan: - Rilwans forløb har været rigtig godt. Han er fra i dag med tilbage i fuld træning. Har bygget lidt på siden sidste uge, og det er gået godt.

Erik Sviatchenko: - Det går stille og roligt fremad. Har haft en fornuftig fremgang i sit forløb, men endnu ikke helt klart, hvornår han er helt klar igen. Formentlig ikke i kamp lige efter landskamppausen.

Lasse Heinze: - Har haft et rigtig godt forløb, og han har været med i målmandstræningen og noget skudtræning. Træner forhåbentlig fuldt med holdet igen fra næste uge.

Nu venter en landskampspause, og spillerne skal først i aktion igen d. 23. november, når AaB gæster MCH Arena. Der er derfor små to uger til, at få de skadede spillere tilbage på banen.

FC Midtjylland har også to normale profiler på karantænelisten. Forsvarsspilleren Patrick Banggaard og midtbanemanden Petter Andersson afsoner nemlig begge karantæne imod AaB som følge af deres gule kort imod Silkeborg.