10.11.2014, 07:39 | Af: Administrator

Reserverne spiller topkamp på hjemmebane

FC Midtjyllands reserveligahold tager mandag imod Silkeborgs ditto. En god blanding af ungdom og rutine præger FCM-mandskabet til kampen. 

Fredag aften hentede Superligamandskabet fra FC Midtjylland endnu en Superligasejr, da man slog Silkeborg med 2-1 på udebane. 

Ligesom for Superligaen, så går det rigtig godt for reserveholdet. Man ligger på en øjeblikkelig andenplads, tre point efter Silkeboorg, og man har en kamp i baghånden. 

Mandag eftermiddag kigger netop Silkeborg forbi til lokal- og topopgør i rækken. SIF'erne har i modsætning til Superligamandskabet haft stor succes i reserveligaen. Blot et enkelt nederlag i otte kampe, er det blevet til.

Østjyderne kommer til opgøret med flere velkendte Superliga-navne. Daniel A. Pedersen og Jeppe Illum er iblandt de mest prominente navne, ligesom Kasper Jensen og Jesper Mikkelsen også er med for holdet. De to sidstnævnte er i øvrigt tidligere FC Midtjylland-spillere. 

Trænerstaben hos FC Midtjylland har ligeledes et par af de større navne med i truppen, og samtidig er der også fundet plads til nogle af de helt unge i truppen. 

Kampen fløjtes igang klokken 15.00 og spilles på Wunderelf Arena. 

Truppen: 

Marco Priis Jørgensen
Rasmus Bach
André Rømer
Frederik Møller
Izunna Uzochukwu
Tim Janssen
Paul Onuachu
Musefiu Ashiru
Gloire Rutikanga
Rasmus Lauritsen
Alexander Munksgaard
Mikkel Duelund
Babajide David
Mads Døhr Thychosen
Jeppe Solgaard
Simon Sterring
Alexander Nicolajsen