17.11.2014, 09:48 | Af: Administrator

Reserverne tager til Nørreskoven

FC Midtjyllands reservehold spiller for at slutte først i reserveligaen. Holdet møder mandag Vejle på udebane. 

FC Midtjyllands reserveligahold er sikret en plads i den stærkeste reserveliga i foråret. Sammen med Silkeborg kan holdet nemlig ikke nås af de øvrige forfølgere, og resten af kampene er derfor på papiret ubetydelige.

Sådan hænger det dog langt fra sammen for FC Midtjylland, hvor udviklingen og kamptræningen af den helt afgørende faktor i reserveholdsturneringen. Derfor er kampen i Vejle, præcis som de forrige, en kamp, som holdet vil gå benhårdt efter at præstere i.

Hjemmeholdet stiller op med et ungt hold, og der er et par prøvespillere med hos Vejle fra 2. divisionsklubberne Sydvest FC og Svendborg. Derudover er der et par velkendte navne i blandt andre Kim Elgaard med i truppen.

FC Midtjylland stille med et slagkraftigt hold, hvor der som sædvanligt er en blanding af unge og rutinerede på holdet. Rilwan Hassan gør comeback efter sin skadespause, som han pådrog sig tidligere på efteråret. Det samme er tilfældet for Lasse Heinze, som også har siddet ude med en skade. Francis Dickoh og André Rømer er desuden blandt de mere etablerede Superliga-navne.

Kampen fløjtes i gang klokken 14.45 på kunstgræsbanen i VB Parken.

Truppen
Lasse Heinze
André Rømer
Francis Dickoh
Rasmus Lauritsen
Frederik Møller
Gloire Rutikanga
Musefiu Ashiru
Marco Larsen
Rilwan Hassan
Mads Døhr Thychosen
Marcos Ureña
Rasmus Bach
Jeppe Solgaard
Alexander Munksgaard
Simon Sterring
Alexander Nicolajsen
Mikkel Frankoch