12.11.2014, 13:31 | Af: Administrator

Rømer: Pausen kommer både godt og skidt

Ulvenes unge defensivspiller, André Rømer, mener at landskampspausen kan bruges på detaljerne i spillet. Samtidig ville han gerne have reddet videre på den bølge, som holdet er på i øjeblikket. 

Der tales ofte om, at det er vigtigt at gå til landskampspause med en sejr, som man kan huske på. Den mission er FC Midtjylland lykkedes godt med de seneste par gange, hvor det er blevet til sejre over Hobro og Silkeborg. 

I fredags blev sidstnævnte slået på eget græs, og FCM'erne kunne derfor gå til pause med en stort forspring i toppen af Superligaen. 

Nu træner truppen hårdt frem mod de næste opgaver, samtidig med at man fosøger at forkorte skadeslisten. 

Den 21-årige allround-spiller André Rømer mener, at der både er fordele og ulemper ved, at pausen ligger netop nu. 

- Vi bruger pausen til at få styr på nogle småting og nogle detaljer. Vi har samtidig hygget os og fået nogle afbræk fra de daglige ting. Det kan være rart at lave noget andet, og det er noget jeg ihvertfald har brug for en gang imellem, siger Rømer til FCM TV

- Pausen kommer ubelejligt, fordi man altid gerne vil ride videre på den bølge, som vi er på i øjeblikket. Omvendt kan vi få de småskadede spillere klar igen, så der er også positive ting ved det. 

Du kan se hele interviewet med André Rømer, hvor han også fortæller om hans egen indgangsvinkel til en landskampspause på FCM TV her.