28.11.2014, 19:46 | Af: Administrator

Sly: Glad for mål

Sylvester Igboun er tilfreds med målscoringen i denne sæson. Han understreger dog, at det vigtigste er, at holdet får de tre point hver gang. Han glæder sig til de sidste kampe i sæsonen. 

Sejre på stribe er hvad det er blevet til i denne sæson for FC Midtjylland. Holdet besejrede senest de danske mestre fra AaB med 2-0.

Kampen første målscorer, Sylvester Igboun, glæder sig over den flotte sejr mod AaB. Han fortæller samtidig, at det betyder meget for ham at score mål, men det vigtigste er holdets samlede præstation.

- Jeg er glad for mine syv mål. Det er vigtigt for en spiller som mig at være farlig for modstanderne. Pione har også lavet syv mål, og jeg er ligeså glad for, at han har præsteret godt. Det er vigtigt for holdet, at vi spillere hver især hjælper med det, som vi kan, fortæller Sylvester Igboun til FCM TV.

Du kan se og høre hele interviewet med Nigerianeren på FCM TV her.

Næste opgave er mandag aften, når FC Vestsjælland skal nedkæmpes. Kampen spilles på MCH Arena,  og det er den sidste hjemmekamp i denne sæson. Der er Brandvarm Superliga til kampen, og det betyder at der er huer og hansker til de første 3500 på stadion. Det vil også være muligt at købe nedsatte varme drikke til kampen.