28.11.2014, 05:00 | Af: Administrator

Spilforslag: Mål mod FCV

FC Midtjylland har en gang tidligere taget imod FC Vestsjælland hjemme på MCH Arena. Dengang blev det til en midtjysk sejr, og SpilXperten.com forudser også en midtjysk sejr mandag aften.

FC Midtjylland er på guldkurs, mens FC Vestsjælland kæmper for at undgå nedrykning. På MCH Arena bør FC Midtjylland ikke komme i problemer mod udesvage FC Vestsjælland. Begge hold er ramt af afbud til centrale spillere, men da det synes at gå hårdest ud over FC Vestsjælland, ligner FC Midtjylland et rigtig godt spil i dette opgør.

For FC Midtjylland sidder Izunna Uzochukwu og Rilwan Hassan ude med karantæne, mens Jacob Poulsen og Morten 'Duncan' Rasmussen er tvivlsomme. Hverken Jacob Poulsen eller Morten 'Duncan' Rasmusen var dog med mod AaB, og da FC Midtjylland-midtbanen må siges at indeholde en god bredde, bør disse fravær ikke give Glen Riddersholm alvorlige panderynker.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND - FC VESTSJÆLLAND MANDAG D. 1. DEC. KL. 19.00 - KØB BILLETTER HER >>

Det kan dog blive et tema for Michael Hansen, da han må undvære både Rasmus Festersen og Jean-Claude Bozga. Med seks mål er Rasmus Festersen suveræn topscorer for FC Vestsjælland. Anders Due er nærmeste konkurrent med to mål, mens Jean Claude-Bozga normalt agerer forsvarskrumtap. To markante fravær, der ikke synes nemme at erstatte.

FC Midtjylland fortsætter de suveræne takter på hjemmebane og er nu oppe på otte kampe uden pointtab. Senest blev AaB besejret sikkert med 2-0, og dette opgør ligner endnu en komfortabel hjemmesejr. FC Vestsjælland har nemlig tabt syv ud af otte udebanekampe og har indkasseret hele 19 mål undervejs. Tingene har slet ikke fungeret for FC Vestsjælland på udebane i denne sæson, og det kan man hurtig komme til at føle mod Superligaens bedste hjemmehold.

Hjemmebanefordelen, fraværssituationen og det generelle niveauforskel taler alt sammen til fordel for FC Midtjylland. En komfortabel hjemmesejr ligger lige til højrebenet.

SpilXperten.com anbefaler: FCM vinder med mindst to mål til odds 2,08 hos Unibet

Der er næppe nogen tvivl om, hvilket hold der kommer til at styre dette opgør. Uden Rasmus Festersen ser FC Vestsjælland-offensiven noget tam ud, og en FC Vestsjælland-scoring synes derfor ikke så sandsynlig igen. Omvendt skal FC Midtjylland have rigtig gode chancer for at gå målamok. Unibet tilbyder odds 3,20 på, at FC Midtjylland vinder begge halvlege, og det spil er absolut et forsøg værd som en mindre oddsbombe.

Spil ODDSBOMBEN til odds 3,20 hos Unibet – SPIL HER >>