21.11.2014, 10:21 | Af: Administrator

Spilforslag: Målrig søndag på MCH Arena

Går det som SpilXperten.com forventer, så kommer der målrig underholdning for tilskuerne på MCH Arena søndag aften.

Landskampspausen er ovre, og det er atter blevet tid til Superligaen. FC Midtjylland og AaB mødes i et potentielt topopgør, og her taler flere ting for en målrig kamp. AaB har det indbyrdes overtag, men starter lige på og hårdt efter landskampspausen med både kamp i DBU Pokalen og Europa League. FC Midtjylland mangler desuden to vigtige profiler grundet karantæne. Begge hold bør dermed have fine muligheder på modstanderes banehalvdel.

FC Midtjylland må se både Petter Andersson og Patrick Banggaard sidde ude med karantæne i dette opgør. Mens Petter Andersson kan erstattes i FC Midtjylland-offensiven, er det straks værre med Banggard, der er en vigtig brik i det centrale midterforsvar. AaB kommer med en kamp mod Odder fra DBU Pokalen i benene fra i onsdags, og med tanke på, at der venter en vigtig Europa League-kamp mod Steaua Bukarest torsdag, kan man mistænke Kent Nielsen for at lave ændringer.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND - AAB SØNDAG D. 23. NOV. KL. 19.00 - KØB BILLETTER HER >>

Det var tilfældet mod Silkeborg, hvor Henrik Dalsgaard, Kasper Risgård og Nicklas Helenius alle startede ude. Tre AaB-kampe indenfor en uge med stærkeste hold virker ikke så sandsynligt, og det kan meget vel være, at AaB-tankerne allerede er rettet frem mod Steaua Bukarest-opgøret og ikke dette opgør mod FC Midtjylland.

De seneste fem indbyrdes opgør har budt på hele fire sejre til AaB, mens det femte opgør er endt uafgjort. FC Midtjylland har derfor været i store problemer mod AaB, og det skal med i overvejelserne frem mod dette opgør. På hjemmebane har FC Midtjylland dog vist deres fulde styrke indtil nu, og man har således fortsat første pointtab til gode på MCH Arena. Uden Patrick Banggaard bør AaB dog også have fine muligheder i det fremadrettede spil, og det bør danne grundlag for en målrig kamp. Unibet kvitterer med et flot odds på mindst tre scoringer.

SpilXperten.com anbefaler: Over 2,5 mål til odds 1,60 hos Unibet – SPIL HER >>

Oddsbomben
Da MCH Arena senest dannede rammen for FC Midtjylland og AaB, endte det med hele fem mål, hvor begge hold scorede i begge halvlege. Det samme kan meget vel ske i dette opgør, hvor begge hold skal være i stand til at udnytte modstanderens defensive vanskeligheder. Det ligner en kamp, hvor begge hold vil komme farende fra start, og mål fra begge hold i begge halvlege fortjener et forsøg. Unibet tilbyder odds 9,50 for det sker, og det synes alt for højt til ikke at forsøge.

Spil Oddsbomben til odds 9,50 hos Unibet – SPIL HER >>

Følg fodboldkampene via livescore
Der spilles et næsten urimeligt stor antal fodboldkampe hver dag året rundet. Det kan derfor være svært at følge med i dem alle. Af den grund af livescoreren også opfundet, så du både under og efter kampen kan tjekke de resultater, du vil. En sådan livescore finder du også på SpilXperten.com, som opdateres i realtid.