05.11.2014, 12:57 | Af: Administrator

Spilforslag: Ulvene vinder på fredag

SpilXperten.com tror på FCM-sejr og mål af Pione Sisto, når FC Midtjylland spiller ude mod Silkeborg IF.

Både Silkeborg og FC Midtjylland har løbet med en del overskrifter i denne sæson. FC Midtjylland for deres gode præstationer - og Silkeborg for det modsatte. Silkeborg er nemlig fortsat uden sejr, og med kun syv scoret mål er problemerne til at få øje på for oprykkerne. Selvom FC Midtjylland har haft lidt problemer på udebane i denne sæson, virker udesejren som det mest sandsynlige udfald i dette opgør.

FC Midtjylland vandt 2-1 i det første møde mellem de to klubber, men det var en sejr, der kom i hus efter en tæt kamp. I hvert fald havde Silkeborg stor andel i det opgør, og det havde ikke været ufortjent, hvis de havde hentet det ene point. Det bør blot være ekstra motivation for FC Midtjylland-spillerne, der kan slå fast at første indbyrdes opgør var en enlig svale.

Silkeborg har blot hentet et point i deres seneste syv kampe, og det stråler igennem, at holdet ikke har niveau til Superligaen. Udnyttelsesprocenten foran mål er rystende ringe, og det har kostet over flere omgange. På hjemmebane er Silkeborg dog kommet på tavlen i holdets fire sidste opgør, og det kan skabe lidt grund til optimisme for Silkeborg. Daniel A. Pedersen sidder ude med karantæne.

For FC Midtjylland minder dette opgør lidt om det opgør, de overlegent vandt med hele 5-1 mod Hobro. I det opgør var der decideret klasseforskel på de to hold, og det kan nemt være tilfældet her også. Sylvester Igboun sidder ude med karantæne, men FC Midtjylland-offensiven råder over så mange kort, at det ikke bør få nogen større betydning.

FC Midtjylland var senest i kamp i fredags, mens Silkeborg var det i mandags. Det kan måske få en betydning i dette opgør med mere friske ben hos ulvene.

SpilXperten.com anbefaler: 2-tal til odds 1,78 hos Unibet – SPIL HER >>

Oddsbomben

I fraværet af Sylvester Igboun må andre offensive kræfter træde til, og her peger pilen mod Pione Sisto. Sisto scorede senest to mål mod FC Nordsjælland, og det bragte stortalentet op på seks sæsonscoringer. Sisto kom ligeledes på tavlen, sidst de to hold mødtes, og det kan meget vel ske igen. Sisto imponerer kamp efter kamp, og mod en tung Silkeborg-defensiv skal odds 3,00 på endnu en scoring fra Pione Sisto være flot betalt og lidt af en BOMBE!

Spil på Sisto til at score til odds 3,00 som oddsbomben hos Unibet – SPIL HER >>

Læs flere spilforslag til Champions League, Superligaen, Premier mv. på SpilXpertens hjemmeside.