26.11.2014, 19:44 | Af: Administrator

Steinlein og Ankersen til oplæg med Sir Alex

FC Midtjyllands bestyrelsesformand Rasmus Ankersen åbnede ballet, da han sammen med sportsdirektør Claus Steinlein var til konference med de engelske Premier League-managere.

FC Midtjylland er hele tiden på jagt efter ny inspiration, og lige præcis inspiration blev der formentlig hentet tirsdag i London. Her var Claus Steinlein og bestyrelsesformand Rasmus Ankersen nemlig inviteret med til en konference holdt af Premier League-managernes interesseorganisation LMA.

Men det var ikke kun FC Midtjylland, der sugede ny viden til sig. For det var nemlig Rasmus Ankersen, der åbnede konference med et foredrag om hans bog Sult i Paradis.

På talerstolen var også den tidligere Manchester United-manager Sir Alex Ferguson. Den legendariske United-manager sluttede konferencen af med et oplæg om sine ledelseserfaringer.

Og Steinlein og Ankersen fik faktisk mulighed for at snakke med Sir Alex Ferguson efter, at han havde været på talerstolen. Foruden snakken om de to klubber talte de også talt om, hvad hemmeligheden var bag Fergie Time: Altså at Manchester United under Ferguson har scoret flere mål end alle andre i de sidste ti minutter af kampene. Og så blev det også diskuteret, hvordan man bygger en vinderkultur.

- Det var inspirerende at være med på konferencen, hvor der var så mange interessante personligheder og spændende oplæg. Det var lærerigt, og det motiverer én til at gøre det endnu bedre hjemme i klubben, siger sportsdirektør Claus Steinlein.

Og Sir Alex er da også en mand, der ved, hvad han taler om. 12 engelske mesterskab og to Champions League-titler gør, at han har vundet flere trofæer end nogen anden manager i engelsk fodbolds historie.