22.11.2014, 13:56 | Af: Administrator

Truppen mod AaB

Karantæner og skader giver en række udskiftninger i den midtjyske trup til topkampen mod AaB søndag aften på MCH Arena.

FC Midtjylland har været forrygende kørende på MCH Arena i denne sæson, som hidtil har budt på syv sejre ud af syv mulige i Superligaen. Skal den ottende sejr i hus, kræver det en sejr i søndagens topkamp mod de danske mestre fra AaB.

- Kravet til os selv er tre point mod et formstærkt AaB-hold, som har imponeret med en meget stærk defensiv tilgang til spillet. Vi skal på trods af skadesudfordringer lægge modstanderen under pres og spille kampen på vores præmisser, siger cheftræner Glen Riddersholm.

- Vi kan se, at vi med tre point kan distancere AaB med 16 point, og det i sig selv er selvfølgelig også en motivation, tilføjer cheftræneren.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND - AAB SØNDAG D. 23. NOV. KL. 19.00 - KØB BILLETTER HER >>

De nordjyske gæster kommer til Heden med ti point i fire kampe - samme antal point som ulvene har sat på kontoen efter de seneste fire kampe.

- Det er en kamp mellem to af de mest formstærke hold i Superligaen. Det er to hold, som ofte leverer gode og tætte kampe. AaB har i den seneste periode haft marginalerne og skarpheden på deres side, selv om kampene på de fleste parametre har været helt jævnbyrdige. Vi skal tage den erfaring, vi har gjort os i de tidligere opgør, med ind til kampen og sørge for, vi trækker det længste strå, siger Riddersholm.

For i de seneste tre opgør er det AaB, som har trukket det længste strå, men den kendsgerning fylder altså ikke meget i den midtjyske trup.

- Det fylder ingenting. Vi har vist i denne sæson, at statistikker er til for at brydes. Inden vi to gange i streg slog Silkeborg, havde vi også i nogens øjne et Silkeborgkompleks, så kampen er en god anledning for os til at bryde en ny statistik, og det er det, vi har i sinde at gøre, siger Glen Riddersholm.

Trænerteamet må til opgøret se bort  fra Petter Andersson og Patrick Banggaard, som begge er i karantæne, mens Jakob Poulsen og Morten 'Duncan' Rasmussen ikke er blevet deres skader kvit. Derforuden er Erik Sviatchenko og Eyjolfur Hedinsson fortsat på skadeslisten.

Der er kick-off på MCH Arena søndag klokken 19.00.

Truppen mod AaB
1. Lasse Heinze
3. Tim Sparv
6. Jim Larsen
11. Marcos Ureña
14. Jakob Haugaard
15. Jesper Lauridsen
17. Kristoffer Olsson
19. Marco Larsen
20. Francis Dickoh
22. Mikkel Duelund
27. Pione Sisto
28. André Rømer
32. Kristian Bach Bak
33. Paul Onuachu
35. Frederik Møller
36. Rilwan Hassan
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun