06.11.2014, 16:07 | Af: Administrator

Truppen mod Silkeborg IF

Skadede Jakob Poulsen og karantæneramte Sylvester Igboun afløses af Francis Dickoh og Mikkel Duelund, der kan få superligadebut.

Der venter et midtjysk lokalopgør i morgen, når FC Midtjylland tager turen på de cirka 30 kilometer mod Silkeborg. Det er ikke mere end tre uger siden, at de to mandskaber sidst duellerede på grønsværen.

Dengang var det de midtjyske ulve, som trak det længste strå med en 2-1-sejr. Der er flere ting, som holdet kan tage med til morgendagens opgør, men omvendt er der også ting, som skal forbedres, mener cheftræner Glen Riddersholm.

- Vi skal lære af sidste kamp. Der var mange ting, vi gjorde godt, og som vi kan tage med, men i de perioder, hvor vi slap håndbremsen og ikke var vedholdende i vores spil, var Silkeborg gode. De var dygtige til at udnytte, at de fik tid og plads til at skabe farlige situationer, som kunne have ændret kampbilledet.

- Jeg forventer at se et stærkt FC Midtjyllands-hold, der har trænet godt i ugens løb, og som har en enorm energi og sult. Vi tager til Silkeborg for at vinde. Vi er favoritter, og vi håber på massiv opbakning fra vores fans, siger Glen Riddersholm.

Holdet må fortsat undvære Erik Sviatchenko, Rilwan Hassan og Eyjolfur Hedinsson, og i forhold til sidste weekends sejr over FC Nordsjælland må trænerteamet se bort fra Sylvester Igboun, der er ude med karantæne, og Jakob Poulsen, som måtte udgå fra onsdagens træning med en forstrækning i læggen.

Selv om det ærgrer Riddersholm at måtte se bort fra Poulsen, der ligger nummer et på assistlisten, og Igboun, så er han fortrøstningsfuld forud for fredagens lokalopgør.

- Det giver nogle ændringer, men det har vi heldigvis været dygtige til at håndtere i hele sæsonen. Spillerne har vist, at de er ændringsparate, og de spillere, som har taget over, er kommet med stor energi og power og er faldet godt ind i rollerne, så jeg fortrøstningsfuld, siger Glen Riddersholm.

Der er kick-off på Mascot Park i Silkeborg fredag klokken 18.30.

Truppen mod Silkeborg IF
3. Tim Sparv
6. Jim Larsen
8. Petter Andersson
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
11. Marcos Ureña
14. Jakob Haugaard
15. Jesper Lauridsen
17. Kristoffer Olsson
19. Marco Larsen
20. Francis Dickoh
22. Mikkel Duelund
25. Marco Priis Jørgensen
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
32. Kristian Bach Bak
33. Paul Onuachu
43. Izunna Uzochukwu