22.11.2014, 16:07 | Af: Administrator

U17 hentede point igen

To stærke målmandspræstationer sørgede for en målløs eftermiddag på kunstgræsset i Lyngby

I en meget lige indledning var Lyngby mest på bolden. Det var ellers præcist den udvikling, FCM U17's træner, Svend Graversen, gerne havde villet undgå, men selvom Lyngby kontrollerede opgøret, var FCM U17 godt organiserede, og svære at skabe chancer imod.

Som halvlegen skred frem kom FCM bedre med, og kom også frem til en stor chance, men Oskar Frigast i Lyngby-målet præsterede en god redning på Mikael Andersons afslutning.

I den anden ende ville Oliver Ottesen ikke stå tilbage for kollegaen, og lavede et par gode redninger, i to situationer, hvor Lyngby havde fået spillet rundt om FCM-forsvaret.

Ellers indtraf halvlegens dramatiske højdepunkt, da dommeren lidt uforståeligt annullerede en FCM-friløber, da han ikke tillod ulvene at tage et hurtigt frispark.

Efter den målløse første halvleg kom FCM U17 godt ud til anden halvleg. Mikael Anderson ville chippe bolden over Lyngby-målmanden, men keeperen fik generet FCM-topscoreren så meget, at afslutningen gik forbi mål. Det blev også til en stor chance til Mads Friis, der pludselig stod blank efter en standardsituation, men målet udeblev.

Det gjorde det også i den anden ende, og så kunne Oliver Ottesen notere sig det andet clean sheet på seks dage - unægteligt noget af en forandring i forhold til kampene i starten af sæsonen, hvor FCM U17 ofte lukkede tre eller fire mål ind.

- Vi er godt tilfredse med at tage herover og holde nullet. Det var ikke en kamp med oceaner af muligheder, men begge hold har 3-4 store chancer, og når det ender uafgjort, så er det først og fremmest på grund af et par rigtig gode målmandspræstationer, fortalte Svend Graversen.

FCM U17 vender i næste weekend hjem til de vante rammer på Wunderelf Arena. Holdet spiller lørdag kl. 13.00 mod Esbjerg – se stilling og resultater fra U17 Ligaen her.

Lyngby BK U17 - FC Midtjylland U17 0-0 (0-0)

Opstilling: Oliver Ottesen - Mathias Nors, Mads Friis, Nicolai Damkjær, Andreas Poulsen - Malte Jürgensen, Nikolaj Kirk, Mikkel Jakobsen (60' Christian Tue Jensen [FCM U15]) - Mads Carlson (75' Oliver Enevoldsen), Mikael Anderson, Mads Vang