07.12.2014, 16:57 | Af: Administrator

Bløde pakker er ’Det nye sort’

Den nye FCM-trøje fik sin debut i mandagens sejr over FC Vestsjælland, og den kommer også i aktion i aftenens opgør mod FC København. Et nyt klassisk design kendetegner den nye trøje, som Wunderelf har udviklet i samarbejde med FC Midtjylland. Bestil den allerede nu.

Nytænkning, mod, udvikling. Det er nogle af de nøgleord, som har kendetegnet FC Midtjylland, siden klubbens stiftelse i 1999. Det blev endnu en gang bekræftet mandag aften på MCH Arena, da FC Midtjylland uden varsel troppede op til kampen i en helt ny spilletrøje.

Trøjen er blevet udviklet af klubbens tøjsponser, Wunderelf, i samarbejde med klubbens designere og grafikere. Den tidligere FC Midtjylland spiller, Kolja Afriyie, er en af stifterne bag Wulderelf. Han fortæller, at der ligger mange tanker bag den nye hjemmebanetrøje.

- Vi har gået efter et klassisk og simpelt design på den nye FCM-trøje. Samtidig har vi ønsket at implementere vores trøje farve på en anderledes måde end i kraven og på ærmerne. Derfor er nummer og navnetrykket på den nye trøje rødt, fortæller Kolja Afiyie om trøjen.

FORUDBESTIL DEN NYE TRØJE HER >>

- Samtidig er kvaliteten på trøjen øget. Der er flere broderinger og færre tryk på den nye trøje, og vores metervarer er blevet endnu bedre. Derudover er strukturen i trøjen blevet bedre, og det gør, at kvaliteten er mere blød end tidligere set.

Den nye FCM-trøje har bibeholdt en del af de samme træk, som skal kendetegne klubben. Samtidig har man udviklet mange nye detaljer på trøjen. Detaljer som ifølge Kolja Afiyie ikke nødvendigvis ses, når man ser trøjen på afstand på stadion eller i TV.

- Der er mange nuancer, som man først opdager, når man står med trøjen i hånden. Logoet er forstørret væsentligt, og det er lavet i 3D-tryk. Og så skal trøjen symbolisere nogle af værdierne i FC Midtjylland. Blandt andet er der skrevet ’Sammen dyrker vi drømmen’ og broderet et ulvehoved i nakken, fortæller Kolja Afriyie.

Du kan allerede nu forudbestille den nye FC Midtjylland-trøje. Vil du have fat i trøjen kan du bestille den hos Sportmaster i hele regionen samt på FCM’s nye webshop her. Leveringen af trøjerne starter i uge 51, så du kan altså nå at få ’Det nye sort’ under juletræet som en blød julegave.

Fik du ikke set trøjen til kampen mod FC Vestsjælland, så husk at FC Midtjylland spiller året sidste Superligakamp på søndag til braget i Parken mod FCK. Her optræder ulvene igen i den nye sorte trøje.