14.12.2014, 17:17 | Af: Administrator

Brasiliansk samba venter i semifinalen

U19-holdet sikrede sig fredag puljesejren og dermed en plads i søndagens semifinaler. Modstanderen er brasilianske Criciuma, som spiller i den bedste liga i landet. En fysisk stærk modstander venter drengene. Kampen vises direkte på Argentinsk TV.

FC Midtjyllands U19-hold har i denne uge spillet tre puljekampe i turneringen INTERNACIONAL ’CENTENARIO GRANATE’. Holdet sikrede sig puljesejren efter to uafgjorte og en sejr og dermed fem point i alt. Sejren blev først sikret i sidste øjeblik, da et resultat fra en anden kamp skulle på midtjydernes vej.

Det gjorde det, og nu er holdet klar til at spille med om de rigtig sjove placeringer. I Semifinalen venter Criciuma fra Brasilien. Holdet spiller i den bedste brasilianske række, så der venter ulvene en stor opgave søndag aften.

- Vi skal møde et fysisk meget stærkt hold. Holdet har blot lukket et enkelt mål ind og vundet alle kampene, så vi bliver hårdt matchet. Vi glæder os til at spille en semifinale, som jo altid er noget af det allersjoveste. Vi har stor tiltro til holdet, fortæller cheftræner Kenneth Andersen.

- Spillerne har brugt mange kræfter, og vi skal selvfølgelig kigge på, hvem der er hårdt belastet. Når det er sagt, så er det jo sådan en kamp, som alle allerhelst vil spille, så lad os håbe at alle mand bliver klar til kampen.

Cheftræneren erkender, at nogle af spillerne er en smule brugte. På trods af den hårde belastning og det tætte kampprogram, er det dog ikke noget, som spillerne klager over. Træneren indrømmer, at de gode resultater smitter godt af på stemningen i truppen.

- Vi er gået videre, så selvfølgelig er stemningen i top. Sejre og gode præstationer kan ofte hjælpe mod træthed og ømme stænger, og det tror jeg også det gør her. Og så er alle jo meget spændte på kampen om at komme i finalen, siger Kenneth Andersen.

Kampen spilles klokken 22.00 dansk tid. Der bliver spillet på Lanus’ stadion som har plads til knap 50.000 mennesker. Kampen vises direkte på TYC Sports i Argentina.

Start-11 til semifinalen: Oliver Ottesen, Alexander Munksgaard, Rasmus Lauritsen, Rasmus Nissen, Jeppe Solgaard, Jonas Gemmer, Mikkel Frankoch, Mikkel Duelund, Babajide David, Mads Døhr Thychosen, Simon Sterring.

På bænken: Rasmus Bach, Razak Adebayo Odeyemi, Anders Hagelskjær, Andreas Murbeck, Malte Kiilerich Hansen, Gloire Rutikanga, Jákup Thomsen