23.12.2014, 15:00 | Af: Administrator

Brian Ulrichsen vinder ’sin egen Sly’

FC Midtjylland facebookbrugere har talt, og der er fundet en suveræn vinder af Sylvester Igboun-papfiguren. Brian har vundet figuren som en gave til sin svigerfar, der købte en PlayStation blot for at kunne spille FIFA med FC Midtjylland. 

I sidste måned bad FC Midtjylland sine Snapchat følgere fortælle, hvorfor netop de skulle vinde deres helt egen FCM-spiller. En papfigur af profilen Sylvester Igboun stod på højkant, og der blev sendt mange interessante og sjove bud på en vinder.

FC Midtjylland udvalgte herefter de tre bedste historier, så  man via klubbens Facebookside kunne stemme på sin favorithistorie. Nu er vinderen fundet. Brian Ulrichsenblev en suveræn vinder af konkurrencen. Han skrev følgende forklaring:

- Jeg vil gerne vinde min egen SLY til min svigerfar, John Rasmussen, som er inkarneret FCM fan og især fan af Igboun. Han er 58 år og købte en PlayStation 3 bare for at kunne få FIFA14-FCM-udgaven, som vi spiller med FC Midtjylland i sammen. Det er det eneste spil, han kan finde ud af at spille på den. 
Jeg syntes blandt andet derfor, at han om nogen har fortjent sin egen SLY.

Venlig hilsen
Brian Ulrichsen

Fansene gav Brian ret, og derfor er vinderen nu fundet. Brian fik sit ønske opfyldt, og mon ikke der ligger lidt ekstra pluspoint på kontoen hos svigerfar, når han får sig denne særlige julegave.