27.12.2014, 07:09 | Af: Administrator

Drømmer om landshold og europæisk topklub

Q&A med Kristoffer Olsson, der netop har skrevet med FCM til sommeren 2018.

Hvordan har det været at komme til FCM?

Jeg vidste ikke så meget om klubben på forhånd, men jeg blev positiv overrasket. FCM er en meget professionel klub med fine spillere og en god trænerstab.

Hvordan har du været tilfreds med det første halve år?

- Det har været godt! I begyndelsen var jeg ikke tilfreds med den spilletid, jeg fik, og det tog noget tid at vænne sig til klubben og staben. Men efter en månedstid var jeg på plads, og det var fedt at komme i gang og hjælpe holdet.

Hvorfor valgte du FCM?

- FCM tror på mig og har blik for mit potentiale. Det er en sulten klub på vej op. Jeg har det på samme måde, og derfor tror jeg, det er den helt rigtige beslutning for mig. Desuden er fast spilletid vigtigt for mig på det her tidspunkt, og det vil jeg få i FCM.

Hvordan ser du mulighederne i FCM?

- Som meget gode. Vi topper Superligaen, og vi er et stærkt hold med mange gode spillere.

Hvad er dine fremtidsmål?

- Her og nu er al min fokus på FCM, hvor jeg har tænkt mig at opnå store ting. Målet her og nu er at hjælpe holdet mest muligt og at forsøge at vinde nogle titler og forbedre mig som spiller. På sigt vil jeg gerne på det svenske A-landshold og forsøge at gøre det så godt, at jeg kan skifte til en europæisk topklub.

Læs mere om Olsson HER.